GOSSIP

H Ελευθερίου θα μπει στο Survivor και θα τα συζητήσει όλα με τον Μάριο

Το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα πως η Ελευθερία Ελευθερίου διατηρούσε δεσμό με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και σήμερα μάθαμε πως μετά τα όσα είδαμε να συμβαίνουν ανάμεσα στον Κύπριο παίκτη και την Καρολίνα Καλύβα, η Κύπρια τραγουδίστρια ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο.

Θυμίζουμε πως το περασμένο Σάββατο, η Ελευθερία Ελευθερίου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου και σχολίασε το ειδύλλιο Μάριου - Καρολίνας.

«Όταν δεν γνωρίζεις κάτι δεν μπορείς και να πεις κάτι. Αυτά με τον Μάριο σίγουρα δεν μπορώ να τα σχολιάσω με τίποτα. Απλά το μόνο που έχω να πω είναι ότι λυπάμαι, προφανώς δεν γνωρίζουν το τι έχει γίνει, δεν είναι εις γνώσιν τους, οπότε όταν έρθει η ώρα θα διαχειριστούν όπως είναι», αναφέρει η Ελευθερία Ελευθερίου για το επίμαχο σκηνικό.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Αρτσίτα για το εάν είναι πράγματι ζευγάρι με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, η τραγουδίστρια αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση. «Αυτό δεν θέλω να το σχολιάσω, ευχαριστώ», αρκέστηκε να πει η Ελευθερία Ελευθερίου 

Δείτε εδώ όσα είπε 

 

Και σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας, συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, σχολίασε πως η Ελευθερία Ελευθερίου σύντομα θα μπει στο Survivor και εκεί θα συζητήσει τα πάντα με τον Μάριο.

 

Δείτε εδώ τα όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!