GOSSIP

Η Χριστίνα Κεφαλά πέταξε μια μεγάλη... κακία για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

H πρώην παίκτρια του Survivor Χριστίνα Κεφαλά, που στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Σάκη Κατσούλη, παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και προφανώς, εκνευρίστηκε πολύ με τα όσα είδε στο χθεσινό επεισόδιο και πέταξε μεγάλα... καρφιά μέσω stories και έβαλε στο στόχαστρό της, τη σύντροφο του Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα, προφανώς έγινε έξαλλη όταν είδε πως η ομάδα των Μαχητών, μετά τη χθεσινή βαριά ήττα της, αποφάσισε να αναδείξει ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Κρις Σταμούλη, ένα παίκτη που δεν μπήκε από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης και μετρά ελάχιστες μέρες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο.

Η Χριστίνα Κεφαλά σχολίασε αρνητικά την απόφαση των Μπλε, ενώ με μια αιχμηρή ανάρτηση τους «κάρφωσε» για τον λόγο που δεν ψηφίζουν τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία ειναι στην ομάδα από την αρχή του παιχνιδιού και ακόμη δεν ειναι καλή αγωνιστικά.

«Μπράβο άνανδροι. Όλη η ομάδα ψήφισε έναν νέο παίκτη πάλι στη ψηφοφορία, ενώ ξέρουν καλά και οι ίδιοι ότι μετά τις 3 βδομάδες βρίσκουν τα πατήματά τους. Ντροπή. Γιατί δε βγάζετε τη φίλη σας τη Μ που δε το βρίσκει 4 βδομάδες τώρα; Θα σας πω εγώ όλη την αλήθεια φιλαράκια. ΠΑΡΕΑΚΙΑ=ΑΔΙΚΙΑ» έγραψε η Χριστίνα Κεφαλά.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!