GOSSIP

Δείτε πλάνα από την άφιξη της Καρολίνας Καλύβα στην Αθήνα [βίντεο]

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star.

 

Οι τελευταίες εξελίξεις με το τρυφερό ειδύλλιο που αναπτύχθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, δεδομένου πως και οι δύο διατηρούν σχέσεις στην Ελλάδα, φαίνεται πως στάθηκαν αφορμή για να της δείξει το κοινό την πόρτα της εξόδου από το reality επιβίωσης.

«Ήταν ένα σύντομο ταξίδι, αλλά είμαι ευγνώμων που βρέθηκα εδώ ανάμεσα σε αυτά τα πρόσωπα. Παίρνω ωραία πράγματα κι αναμνήσεις και θα της έχω μαζί μου μέχρι τον τελικό του All Star» δήλωσε η Καρολίνα αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της.

Εύχομαι να έχετε κουράγιο όλοι σας κι είμαι πολύ ευγνώμων που βρέθηκα στο All Star Survivor. Θα μου λείψουν οι στίβοι μάχης και τα πρόσωπα που μαχόμουν κι είναι ήδη εδώ» συμπλήρωσε αμέσως μετά στο Συμβούλιο του Νησιού.

«Τον Μάριο δεν τον γνώριζα από πριν, τον γνώρισα στα γραφεία της παραγωγής. Στη ζωή κάποια πράγματα σου έρχονται απρόσμενα, δεν το περιμένεις και έρχεται ξαφνικά. Έτσι συνέβη με τον Μάριο. Είναι ένα απίστευτα καλό παιδί με τρομερή ενέργεια και αρχές. Τον θαυμάζω. Οι συναντήσεις μας δεν ήταν και τόσο κρυφές. Η ομάδα ήξερε πού πηγαίναμε με τη Μαριαλένα και μάλιστα μετά ήταν οκ με αυτό» ανέφερε στην πρώτη της συνέντευξη στο «Πρωινό Μας» η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Κατά την άφιξή της στην Αθήνα και ενώ οι δημοσιογράφοι την είχαν κατακλύσει με ερωτήσεις, η Καρολίνα παρέμεινε σιωπηλή, όπως άλλωστε ορίζει και το συμβόλαιο με την Acun Medya. Η ίδια θα ξεκαθαρίσει τα πάντα στην επίσημη πρώτη της συνέντευξη live στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά τις επόμενες ημέρες.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!