GOSSIP

Ο αδελφός και η μαμά της Καρολίνας έκαναν οργισμένες αναρτήσεις

Η Καρολίνα Καλύβα, η παίκτρια της Μπλε ομάδας, αναγκάστηκε να αποχωρήσει στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor All Star μετά το σάλο που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για το φλερτ της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Μάλιστα στο χθεσινό επεισόδιο, οι Μαχητές είπαν αντίο στην Καρολίνα, μολονότι αυτή ήταν η παίκτρια που τους χάρισε τη νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού, κερδίζοντας την Κατερίνα Δαλάκα, η οποία χθες επέστρεψε στα αγωνίσματα μετά από απουσία ημερών, λόγω ιατρικών θεμάτων.

Όπως αναφέρει το tlife.gr λίγη ώρα μετά ήταν ανακοίνωση της αποχώρησης της Καρολίνας Καλύβα, ο αδελφός της, Παναγιώτης Καλύβας και η μητέρα της, Ζωή Πολυχρονίδου προχώρησαν σε αναρτήσεις υποστήριξης στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

«Η νίκη σου στην αήττητη Δαλάκα, τον 10ο πόντο και τάισες μετά από 8 χαμένα έπαθλα φαγητού ο καλύτερος πόντος στο Survivor. Τώρα φύγε όπως πρέπει και άστους να ασχολούνται με αυτά που ξέρουν. Άστους να πατάνε επάνω σου πάλι επάνω είσαι», έγραψε η μητέρα της Καρολίνας δημοσιεύοντας ένα βίντεο από τον τελευταίο της πόντο στο παιχνίδι.

Από την πλευρά του, ο αδελφός της, Παναγιώτης, δημοσίευσε μία φωτογραφία της και σχολίασε: «Έφερες το 10 γιατί είσαι αυτή που είσαι και που ξέρουμε όλοι. Πάντα δίκαιη και πάντα αληθινή. Με το κεφάλι φιλά μια ζωή. Άσε να σε πολεμάνε και να νομίζουν ότι κάτι κάνουν. Μιας και δεν μιλάμε για παιχνίδια αλλά για κακοσκηνοθετημένη “ταινία”. Εσύ είσαι αθλήτρια. Για πάντα δίπλα σου. Μόνο αγάπη και θαυμασμό για σένα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!