GOSSIP

H Φουρέιρα εξομολογείται πως ενάμιση χρόνο έκανε εξωσωματικές

Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μαμά και να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, αλλά η ίδια τώρα εξομολογήθηκε πως δυσκολεύτηκε πάρα πολύ στην προσπάθειά της να τεκνοποιήσει.

Σε συνέντευξή της στην ελληνική Vogue, απόσπασμα της οποία προβλήθηκε στην εκπομπή της Τσιμτσιλή η Ελένη λέει: «Πάντα ήθελα να γίνω μητέρα απλώς δυσκολεύτηκα πάρα πολύ. Ήταν αρκετός ο χρόνος που προσπαθούσα, έτυχε σε εμένα να είναι πιο δύσκολο όπως και σε άλλες γυναίκες. Θέλω να τους πω να μην απογοητεύονται γιατί εκεί που λες θες να τα παρατήσεις, δεν μπορείς να δεις άλλο ένα αρνητικό τεστ, εκεί γίνεται ένα θαύμα.»

Και υπογράμμισε η τραγουδίστρια η οποία σε ένα μήνα θα κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της: «Για 1,5 χρόνο, πάλευα και πέρασα από πολλές εξωσωματικές, από πολλούς γιατρούς μέχρι που το μωρό ήρθε φυσικά. Ο πρώτος άνθρωπος που το μοιράστηκε ήταν ο Αλμπέρτο. Ήταν και είναι ένας υποστηρικτικός σύντροφος. Στις αρχές τις κύησης έπαθα μία σοβαρή αποκόλληση που με έκανε να ακυρώσω όλες τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να μείνω τρεις μήνες στο κρεβάτι. Έπεσα πολύ και διάβαζα σε σάιτ για φημολογούμενη εγκυμοσύνη μου τη στιγμή που εγώ δεν ήξερα εάν θα έχω παιδί».

Και μετά από ενάμιση χρόνο που πάλευε, το μωράκι της ήρθε φυσικά, οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, αλλά τώρα σε ένα μήνα θα κρατά με το καλό το πρώτο της παιδί!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!