GOSSIP

Είδαμε τους Αγγελόπουλο - Βαμβακούση σε τρυφερά τετ α τετ [βίντεο]

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι ακούγεται έντονα η φήμη, πως η πρώην παίκτρια του Survivor, η μελαχρινή καλλονή Δήμητρα Βαμβακούση, έχει κλέψει την καρδιά του Γιώργου Αγγελόπουλου και τώρα στην εκπομπή της Τσολάκη, είδαμε πλάνα που μάλλον επιβεβαιώνουν αυτή τη φήμη.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» τσάκωσε τον άλλοτε νικητή του Survivor, το γνωστό "Ντάνο" σε βραδινή του έξοδο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και μαζί του ήταν η επίσης πρώην παίκτρια του Survivor.

Όπως θα δεις στα πλάνα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση ήταν ιδιαίτερα διακριτικοί μπροστά στον κόσμο, ωστόσο δεν έλειψαν και τα τρυφερά τετ α τετ.

Οι φήμες θέλουν τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Δήμητρα Βαμβακούση τους τελευταίους μήνες, και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι, να διατηρούν σχέση, την οποία όμως προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε εδώ το βίντεο με τα πλάνα του ζεύγους από το νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά η Νατάσα Θεοδωρίδου και τα συμπεράσματα... δικά σας

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!