GOSSIP

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έβαλε "Χ" στους Μάριο και Καρολίνα

O γνωστός δημοσιογράφος και πρώην παίκτης του Survivor Λάμπρος Κωνσταντάρας, παρακολουθεί φανατικά τις εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο και συνηθίζει να σχολιάζει τα όσα βλέπει στο Survivor All Star και χθες εξέφρασε δημόσια την οργή του για δύο παίκτες μετά τα όσα είδε στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.

Συγκεκριμένα θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με το θέμα που έχει προκύψει μετά την απομόνωση του Μάριου Πριάμου και της Καρολίνας από τους υπόλοιπους παίκτες και τα πλάνα με τα τρυφερά τετ α τετ τους.

Και δεν χάρισε... κάστανα αφού δεν έκρυψε καθόλου την ενόχλησή του για όσα είδε να συμβαίνουν ανάμεσά τους.

«Πολύ λυπάμαι και είμαι έξαλλος ταυτόχρονα με όσα είδα στο τρέιλερ του Survivor. Ντροπή μόνο. Ανθρωπάκια» έγραψε στα social media ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναφερόμενος βέβαια στην Καρολίνα Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο που είχαν και οι δύο συντρόφους πίσω στην Ελλάδα να τους περιμένουν. Μάλιστα με την Καρολίνα υπήρξαν συμπαίκτες στον ίδιο κύκλο Survivor και τη γνωρίζει καλά.

Λίγο αργότερα, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επανήλθε με νέα του ανάρτηση, αναγράφοντας τα ονόματα των δύο παικτών και έχοντας γράψει ένα κατακόκκινο Χ πάνω τους, «ακυρώνοντάς» τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!