GOSSIP

H Καγιά είπε πως δεν μιλά με την Χατζηπαντελή και πως δεν μίλαγε ποτέ

Πολλά έχουν ακουστεί για τις σχέσεις της Βίκυς Καγιά με την Σοφία Χατζηπαντελή, ειδικά μετά το unfollow που έκανε το μοντέλο στην παρουσιάστρια και τώρα είδαμε τη Βίκυ να κάνει νέες τηλεοπτικές δηλώσεις και να ξεκαθαρίζει ποια είναι η σχέση της με την Σοφία.

«Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Οι συζητήσεις γίνονται μετά τον Απρίλιο. Γιατί βιάζεστε; Πότε έγινε κάτι άλλο που δεν το ξέρω εγώ και τι ξέρετε εσείς;» ανέφερε για το GNTM και είπε στην ρεπόρτερ πως ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι γράφεται για το Shopping Star και δεν με απασχολεί κιόλας. Να είναι όλοι καλά, να πηγαίνουν καλά, να έχουν την υγεία τους και να είναι ευτυχισμένοι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν.»!

Ενώ σε άλλο σημείο η Βίκυ Καγιά τόνισε: «Δικαιούμαι ένα καλοκαίρι, γιατί ξαφνικά αυτό σημαίνει ότι θα σταματήσω τη δουλειά μου και την καριέρα μου; Δεν έχω πληγωθεί από δημοσιεύματα».

Και υπογράμμισε: «Δεν έχω δει ακόμα τον Σκουλό και την Ηλιάνα στο My Style Rocks, αλλά ούτε και Survivor έχω δει.»!

Ενώ, τόνισε: « Με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω, αλλά δεν μιλούσα και ποτέ. Είχα τυπική, επαγγελματική σχέση. Ήμασταν απλά συνεργάτες στο GNTM». 

Η Βίκυ Καγιά σχολίασε το unfollow της Χατζηπαντελή λέγοντας πως, «μικρά παιδιά 25 χρόνων… καθένας κάνει ό,τι καταλαβαίνει».

Θα ξαναέκανε πρωινό η Βίκυ Καγιά;

«Αν θα έκανα πρωινό; Έχεις πάρα πολλή πλάκα! Το μυστικό για μια σχέση είναι ότι, δεν υπάρχει μυστικό, θέλει δουλειά κάθε μέρα», τόνισε κλείνοντας.

Δείτε εδώ όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!