GOSSIP

Ρώτησαν την Ηλιάνα πως είναι στην προσωπική ζωή της και δείτε τί απάντησε

Το μοντέλο και παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου πλέον έχει αναλάβει το ρόλο της μιας εκ των τριών κριτών του νέου κύκλου του My Style Rocks που έκανε χθες Δευτέρα πρεμιέρα στο ΣΙΓΜΑ και στο ΣΚΑΙ και σήμερα δέχτηκε βροχή ερωτήσεων από τον Αρτ, τον συνεργάτη της Φαίης Σκορδά.

Ο Αρτ με την κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» βρέθηκε στο πλατό του My Style Rocks και μίλησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και κριτής του show τόνισε πως είναι πολύ καλά στην προσωπική της ζωή, ωστόσο, δεν θέλει να λέει μεγάλα λόγια.

«Είμαι η Ηλιάνα που ξέρετε στη θέση του κριτή. Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή, αλλά ας μη λέω μεγάλα λόγια. Δεν φοβάμαι το μάτι και δεν με απασχολούν οι κακές γλώσσες. Τα διαβάζω όλα, αλλά πουθενά δεν πρέπει να απαντάμε», είπε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Θυμίζουμε δε πως πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Ηλιάνα, μετά τον χωρισμό της με τον τράπερ Snik είχε ερωτική επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε στη συνέχεια: «Προτιμώ να είμαι και παρουσιάστρια και κριτής, αλλά η θέση του κριτή είναι ένας ρόλος που μου αρέσει. Και στην παρουσίαση περνάω καλά, αλλά αισθάνομαι και κάπως ωραία εδώ. Μαθαίνω πολλά πράγματα από την Κατερίνα Καραβάτου».

Δείτε εδώ όσα είπε και όσα είπαν και οι Σκουλός, Κουδουνάρης και Καραβάτου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!