GOSSIP

H Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σχολίασε την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Η κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αναμφίβολα αποτελεί το θέμα συζήτησης σήμερα, καθώς είδαμε πλήθος κόσμου να συρρέει για να πει το στερνό αντίο και γαλαζοαίματους από όλο τον κόσμο, να έχουν φτάσει στην Αθήνα για την κηδεία και την ταφή στο Τατόι. Βέβαια δεν περιμέναμε πως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα ήθελε να σχολιάσει αυτό το γεγονός, αλλά το έκανε!

Η αλήθεια είναι πως η πρώην παίκτρια του My Style Rocks και του Survivor είναι πολύ δραστήρια στα social media και συνηθίζει να εκφράζει δημόσια τη γνώμη της για διάφορα θέματα και σήμερα, ανέβασε σε story ένα βίντεο όπου αρχικά δηλώνει πως είναι "έκπληκτη" με τις εξελίξεις των τελευταίων ωρών και πρόσθεσε: Τα δικά της σχόλια έκανε μέσω instagram η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου.

Η πρώην παίκτρια του Survivor παρακολουθώντας σε όλα τα media πλάνα από την ώρα της κηδείας, διαβάζοντας παράλληλα σχόλια και αντιδράσεις στο διαδίκτυο, ανέβασε στο instagram μια σειρά από βίντεο, μέσα από τα οποία ξεσπά με όσους διαφωνούν για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα.

«Δεν με ενοχλεί ότι έχει προσφύγει τόσος κόσμος για να προσκυνήσει (τη σορό του) με ενοχλεί και με εντυπωσιάζει η έκπληξη που έχουν ορισμένοι: “γιατί συμβαίνει αυτό;”

Γιατί είχε κάποιους οπαδούς, υπήρξε ένα σημαντικό πρόσωπο στην εξουσία της Ελλάδος. Επίσης ο καθένας έχει το δικαίωμα να υποστηρίζει ότι θέλει, ακόμα και την Βασιλεία σαν πολίτευμα. Η οικογένειά του έχει κάθε δικαίωμα να τον κλάψει και να τον πονέσει», ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Έχουμε συνηθίσει τόσο χρόνια να είμαστε ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ και όταν κάποιος από αυτούς τους ισχυρούς που ήταν στην εξουσία, χάνει τη ζωή του, η οικογένειά του τον κηδεύει με τιμές. Γιατί λοιπόν μας κάνει εντύπωση το ότι συμβαίνει αυτό και με τον τέως Βασιλιά; Είδατε πόσο ανώριμη είναι ακόμα η κοινωνία μας;» κατέληξε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!