GOSSIP

Στέλιος Ρόκκος: «Αναρρώνω...σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος»

Αίσιο τέλος φαίνεται πως είχε η περιπέτεια υγείας του 57χρονου τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου, ο οποίος το περασμένο Σάββατο, μεταφέρθηκε με αεροπλάνο από τη Λήμνο όπου διαμένει σε νοσοκομείο της Αθήνας, καθώς εμφάνισε συμπτώματα εμφράγματος.

Η είδηση, προκάλεσε τεράστια ανησυχία στους πολυάριθμους φαν του τραγουδιστή και συνθέτη και ο ίδιος τώρα θέλησε να στείλει μέσω story στο Instagram ένα μήνυμα προς όλους και να ευχαριστήσει όσους τον φρόντισαν και όλους όσοι του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων σας με έχουν συγκινήσει πολύ!! Ήταν μια περιπέτεια. Μια υπενθύμιση για περισσότερη φροντίδα στον εαυτό μας! Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες μέρες πίσω, ολοκαίνουργιος. Φυσικά να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές για την εξαιρετική δουλειά τους, Στο νησί μου το νοσοκομείο Λήμνου, τον καρδιολόγο και φίλο μου Γιώργο Καλογιάννη. Τους συνεργάτες μου και τον όμιλο Μπερτάκη για τη στήριξη τους. Το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και αερομεταφορά στην Αθήνα, το Μετροπόλιταν και όλο τι προσωπικό που με αντέχουν. Και πάνω από όλα τον διευθυντή καρδιολογίας της κλινικής και θεράπων ιατρό μου Καλλιέρη Εμμανουήλ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Ρόκκος στην ιστορία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!