GOSSIP

Όλα όσα ξέρουμε για τον σύντροφο της Τζούλιας Αλεξανδράτου [εικόνες]

Η Τζούλια Αλεξανδράτου διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί, ένα κοριτσάκι, που θα αποκτήσει με τον  σύντροφο της. Ωστόσο η ίδια αν και σύντομα αναμένεται να γεννήσει, έχει επιλέξει να γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα για τον πατέρα του μωρού της.

Θυμίζουμε πως η Τζούλια έχει στο παρελθόν παντρευτεί αλλά ο γάμος της δεν κράτησε πολύ καιρό.


Τώρα ετοιμάζεται να δημιουργήσει οικογένεια έχοντας πλάι της ένα νέο σύντροφο.

Όμως για τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού που περιμένει η Τζούλια Αλεξανδράτου δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες. 

Τον Αύγουστο του 2022, η Τζούλια Αλεξανδράτου παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στο GLANCE.GR και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα και μίλησε για τον άνθρωπό της και απάντησε και σε ερώτηση για το αν πιθανά θα ντυθεί νυφούλα πλάι του

«Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν» δήλωνε το περασμένο καλοκαίρι η Τζούλια. « Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν. Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!»

Παράλληλα είναι σπάνιες και οι φορές που τους έχουμε δει μαζί στα social media. 

Δείτε, ωστόσο, ορισμένες φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει εκείνη σε κάποια stories, όπου όπως θα δείτε η ίδια φροντίζει πάντα να μην αποκαλύπτει το πρόσωπό του.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!