GOSSIP

Μάθαμε πως στο Survivor θα μπει μια γυναίκα που θα προκαλέσει χαμό

Γεμάτο ανατροπές αναμένεται να είναι το Survivor All Star και σήμερα η εκπομπή του Λιάγκα, παρουσίασε ένα ρεπορτάζ - spoiler και ακούσαμε πως σύντομα θα μπει στο παιχνίδι μια παίκτρια που θα προκαλέσει μεγάλο χαμό στην κόκκινη ομάδα και πως θα δούμε να ξεσπά και ένας πολύ άγριος καβγάς!

Θυμίζουμε πως η εκπομπή Πρωινό Μας, αποκάλυψε, πως οι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα θα είναι 4 άντρες και πως θα δούμε την οικειοθελή αποχώρηση μιας παίκτριας.


Τον Λιανό να μιλά για οικειοθελή αποχώρηση τον είδαμε και στο τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου.


Παράλληλα όμως σήμερα ο Γρηγόρης Μπάκας, στην εκπομπή του Λιάγκα αποκάλυψε πως σύντομα (πιθανά μετά την αποψινή οικειοθελή αποχώρηση) θα μπει στην κόκκινη ομάδα μια παίκτρια που θα προκαλέσει μεγάλη... ταραχή ειδικά σε δύο παίκτες.


Ο λόγος για την παίκτρια που έχει σπουδάσει θεολογία, αλλά ασχολείται με το μόντελινγκ και το instagram και δεν είναι άλλη από την Χριστίνα Κεφάλα, την πρώην του Σάκη Κατσούλη!


Σστη συνέχεια αποκάλυψε ότι ο Στέλιος Χανταμπάκης παρά τα κιλά που πήρε, θα φέρει κι άλλες νίκες για την ομάδα του και ισχυρίζεται πως θα δούμε τους δύο μισθοφόρους, δηλαδή τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και τον Τάκη Καραγκούνια να έρχονται στα χέρια  και θα υπάρξει άγριος καβγάς!

Τέλος, στο Πρωινό αποκαλύφθηκε ότι οι απολαβές των πιο αδύναμων παικτών είτε αποχωρήσουν σε μία βδομάδα, είτε σε δύο είναι 20.000 ευρώ! 

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα που δημοσιεύει το gossiptv.gr

Πάντως η Χριστίνα στα stories της δείχνει πως είναι ακόμα στην βροχερή Αθήνα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!