GOSSIP

Παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα ο γιος του Μίκη Θεοδωράκη

Ο Νίκος Κουρής, γιος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του.

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η εκλεκτή της καρδιάς του και ηθοποιός, Γωγώ Φάκου έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση.



Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, την οποία και συνόδευσε με ένα μήνυμα προς όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους την ξεχωριστή αυτή ημέρα.



«Με δόξα και τιμή… κυρία Θεοδωράκη λοιπόν!!!! Ήταν όλα παραμυθένια!!!!Εύχομαι έτσι να είναι και η υπόλοιπη ζωή μας… Σας ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όσους, με κάθε τρόπο, ήσασταν δίπλα μας και μας δώσατε απλόχερα τόση αγάπη!!!» έγραψε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο Νίκος Κουρής και η Γωγώ Φάκου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το Σάββατο 7 Ιανουαρίου, στη Μητρόπολη Τολωφώνα Φωκίδας, σε στενό κύκλο, έχοντας κοντά τους μόνο κάποιους καλούς τους φίλους και συγγενείς. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Μαρία και ο Τάσος Βουτσάς.

«Εμείς τα κάναμε όλα διαφορετικα κι αυτό έκανε τόσο ιδιαίτερο το γάμο μας...ο γαμπρός ήταν παρόν στις ετοιμασίες της νύφης, μου φόρεσε αυτός τα παπούτσια και πήγαμε μαζί στην εκκλησία. Φυσικά είχαμε μείνει μαζί το προηγούμενο βράδυ κ σ όλη την προετοιμασία του γάμου, επιλέξαμε μαζί νυφικό, κοστούμι κτλ...Εξ άλλου αυτό το " μαζί " καρδιάς, απ την πρώτη μέρα ήταν που μας οδήγησε εδώ ή μάλλον το είναι αδύνατον μην είναι "μαζί" καλημέρα...» έγραψε η ηθοποιός σε άλλη ανάρτησή της.



Πηγή: protothema.gr
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!