GOSSIP

Γέννησε η Σπυροπούλου - Ο μαιευτήρας της μίλησε για τον τοκετό

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν οι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο σύζυγός της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσιάστρια γέννησε χθες Τρίτη 3/1 με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 700 γραμμάρια.

Στην εκπομπή της Καινούργιου το πρωί της Τετάρτης (4-01) μίλησε ο γυναικολόγος – μαιευτήρας της, ο οποίος αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα και πώς είναι οι πρώτες ώρες με το μωράκι της δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

«Είναι ένα υγιέστατο αγοράκι, 2 κιλά και 800 γραμμάρια. Γεννήθηκε χθες στο μεσημέρι γύρω στις 15:30 το μεσημέρι με καισαρική. Το μωρό και η Κωνσταντίνα είναι άριστα στην υγεία τους. Η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης είναι πολύ χαρούμενοι. Ήδη η Κωνσταντίνα είναι πολύ καλά, περπατάει, κρατάει το μωρό, ξεκίνησε να θηλάζει. Από ότι άκουσα από ότι είπαν τα παιδιά θα το πουν Βλάσση το παιδί. Το όνομα του πατέρα του Βασίλη. Είναι όλοι οι συγγενείς κοντά. Την επισκέφτηκαν κάποιοι συγγενείς της», είπε ο Παναγιώτης Ψαθάς

.Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!