GOSSIP

Ο... Ντάνος ίσως δεν πάει στο Survivor γιατί δέχτηκε μια άλλη δελεαστική πρόταση

Μια νέα αποκλειστική πληροφορία μετέδωσε η εκπομπή της Μελέτη αναφορικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς ο Ντάνος δεν εθεάθη σήμερα στο αεροδρόμιο να αναχωρεί με τους υπόλοιπους παίκτες για το Survivor All Star, αλλά η εκπομπή αποκάλυψε πως ο ίδιος δέχτηκε μια άλλη πολύ δελεαστική επαγγελματική πρόταση.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσα είπαν στην εκπομπή ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» αφού δεν αναχώρησε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο για τα γυρίσματα του «Survivor All Star», πληροφορίες τον θέλουν να εισέρχεται ξανά στον καλλιτεχνικό χώρο.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει συμμετάσχει στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «Τατουάζ» και στην ταινία «Χαλβάη 5-0».

Τώρα ο κατά κόσμον «Ντάνος» φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να πρωταγωνιστήσει σε παράσταση κεντρικής θεατρικής σκηνής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, εάν ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν δεχτεί να συμμετάσχει στην εν λόγω παράσταση, το θεατρικό έργο δεν θα «ανέβει» στη σκηνή.

H αποκάλυψη έγινε στο Mega Καλημέρα και όλοι τα έχασαν. Μάλιστα αναφώνησαν: "Αυτή είναι βόμβα. Είναι ειδησάρα! Μας λες ότι ο Ντάνος ανεβαίνει στο σανίδι"!

Και μπορεί να μην τον δούμε στο survivor, θα δούμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο το πιο πιθανό στο θεατρικό σανίδι.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!