GOSSIP

Η Άννα Κορακάκη έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά τον αρραβώνα της

Η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής αργά το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες από τη στιγμή της πρότασης γάμου ενώ μας έδειξε και το υπέροχο μονόπετρό της.

«Ν Α Ι 2023 φορές και άλλες τόσες! #isaidyes #mylove #happiness #proposal #soulmate #couple #engaged #fiance #ido #bridetobe #foreverstartsnow», έγραψε στο Instagram με τις επώνυμες φίλες της να της εύχονται τα καλύτερα!

«Μακράν η πιο ευτυχισμένη Πρωτοχρονιά της προσωπικής μου ζωής, η πιο συναρπαστική και η πιο απρόβλεπτη. Ελπίζω πραγματικά, όπως ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και όλα αυτά τα συναισθήματα που μου έφερε, να είναι, να είναι έτσι και όλη η χρονιά για όλο τον κόσμο. Είχε γίνει ένα όμορφο σκηνικό εδώ πέρα, ήταν συνεννοημένοι, ας πούμε, οι φίλοι και όλοι εδώ κι έτσι έγινε, ναι. Ήταν αναπάντεχο και το timing με εξέπληξε. Ήμουν και απασχολημένη με τις προετοιμασίες για το ρεβεγιόν και τα λοιπά, οπότε δεν πήγε καθόλου το μυαλό μου. Ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη», είπε η Άννα Κορακάκη στο Θάνο Βάγιο και στο Πρωινό!

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!