GOSSIP

Η Συνατσάκη γιόρτασε τα γενέθλιά της πολύ... σιωπηλά [βίντεο]

Τα πρώτα της γενέθλια ως μαμά γιόρτασε η Μαίρη Συνατσάκη που έκλεισε 38 χρόνια ζωής.

Το βράδυ της Τρίτης η influencer τα πέρασε στο σπίτι με την κόρη της, έχοντας δίπλα της τους καλούς της φίλους που της τραγούδησαν το «Happy Birthday» σχεδόν ψιθυριστά, καθώς δίπλα κοιμόταν η κορούλα της.

«Όταν έχουμε γενέθλια αλλά κοιμάται το μωρό» έγραψε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, δημοσιεύοντας στα instastories δύο σχετικά βίντεο από τη στιγμή που η Μαίρη Συνατσάκη σβήνει την τούρτα γενέθλιων της.

Δείτε εδώ τα βίντεο

Τι είχε πει η Μαίρη Συνατσάκη για τις πρώτες μέρες μετά την εγκυμοσύνη της

«Εγώ, επειδή οι ορμόνες μου ήταν πολύ καλές μαζί μου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κάποια στιγμή που σε ένα βίντεο μιας vlogger το είχα ακούσει το είχα προσπεράσει γιατί έλεγα “εγώ μια χαρά, οι ορμόνες μου μού έχουν φερθεί τέλεια”. Μου συνέβη αυτή η θλίψη, όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο, γιατί ήταν η επιστροφή κιόλας στο συνηθισμένο μας κανονικό περιβάλλον, σε μια εντελώς όχι συνηθισμένη κανονική συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα…

Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και της διαταραχής μου με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές μ’αυτό και είχα ήδη ειδοποιήσει το περιβάλλον μου ότι “θέλω να ξέρετε, να με παρακολουθείτε κι εμένα λιγάκι μετά την εγκυμοσύνη”.

Είχα πει στον ψυχολόγο μου “θέλω να κοιτάξουμε να δούμε μη συμβεί καμιά επιλόχειος και αν συμβεί να την αντιμετωπίσουμε” δηλαδή δεν με φόβιζε. Απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues. Εάν κρατήσει αυτό το συναίσθημα της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι επειδή ξεκινάς με ένα πάρα πολύ χαρούμενο συμβάν και γεγονός και όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ χαρούμενοι γύρω σου και και και είναι λίγο παράταιρο να νιώθεις εσύ μόνος σου τη θλίψη», ανέφερε, μεταξύ άλλων, πριν λίγες μέρες η Μαίρη Συνατσάκη, σχετικά με τις πρώτες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης της.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!