GOSSIP

Η Φουρέιρα ανακοίνωσε πότε θα επιστρέψει στην σκηνή

Η δημοφιλής τραγουδίστρια που στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί - καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, έκανε φανερό πως τίποτα δεν μπορεί να την κρατήσει μακριά από τη σκηνή και πως σύντομα θα επιστρέψει σε αυτή και θα κάνει live εμφανίσεις.

Ήταν μέσα Νοεμβρίου, όταν η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε και επίσημα πλέον την εγκυμοσύνη της, ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλιά στο κρεβάτι. Δίπλα της πόζαρε ο σύντροφός της, Αλμπέρτο Μποτία. Η φωτογραφία έγινε viral μέσα σε λίγη μόλις ώρα, με τις ευχές να πέφτουν βροχή από τους θαυμαστές και τους συνεργάτες της τραγουδίστριας.

Η ακύρωση όλων των καλοκαιριών της εμφανίσεων το 2022 ήταν άλλωστε και η σπίθα που φούντωσε τις φήμες περί εγκυμοσύνης. Το διάσημο ζευγάρι αναμένεται να γίνει για πρώτη φορά γονείς στις αρχές του 2023 και η Ελένη Φουρέιρα δείχνει πως μάλλον δεν έχει σκοπό να απέχει για πολύ από τα μουσικά δρώμενα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ανάρτησε ένα βίντεο-story μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με στιγμές της ίδιας επάνω στη σκηνή. Το σχόλιο της Ελένης Φουρέιρα στο συγκεκριμένο βίντεο ήταν: «Μου έλειψε η σκηνή. Δεν μπορώ να περιμένω για την περιοδεία του 2023».

Με αυτόν τον τρόπο η pop τραγουδίστρια αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αμέσως μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, ενώ δημοσίευσε και ένα βίντεο από παλαιότερη συναυλία της.στο Καυτατζόγλειο!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!