GOSSIP

Συγκινεί η υπέροχη ανάρτηση που έκανε ο Στέλιος Κρητικός για την κόρη του

O Στέλιος Κρητικός έχει δηιμουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, με τα τέσσερα παιδιά του να του έχουν κλέψει την καρδιά, μιας και δεν μπορεί να τους χαλάσει χατίρι!

'Οπως  αναφέρει το gossip-tv.gr o ίδιος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, ,που το τηλεοπτικό κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, κυρίως στο θέατρο και στην τηλεόραση, αλλά και από τη συμμετοχή του στο Survivor και άλλα τηλεοπτικά σόου,

Ο Στέλιος Κρητικός, πέρα από την μεγάλη αγάπη που έχει για την δουλειά του, την υποκριτική, φαίνεται πώς η μεγάλη του αδυναμία είναι η σύζυγός του, αλλά και τα παιδάκια του. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές, που ο ηθοποιός έχει δημοσιεύσει περιεχόμενο στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτό έκανε και τώρα, ανήμερα των Χριστουγέννων, μιας και μικρότερη κόρη του, η Χριστίνα είχε την ονομαστική της γιορτή.

Ο πανευτυχής χαζομαμπάς δημοσίευσε ένα υπέροχο βίντεο με την κορούλα του, για το πώς ήταν εκείνη σαν βρέφος, αλλά τονίζοντας έτσι το πόσο πολύ η μικρή έχει ομορφύνει, μιας και πλέον έχει μεγαλώσει λιγάκι και τους ξετρελαίνει όλους κάθε φορά που ζητάει κάτι!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!