GOSSIP

Η Βίσση τα... «έσπασε» σε Βανδή- Μέλισσες το βράδυ των Χριστουγέννων

Η Άννα Βίσση, το βράδυ των Χριστουγέννων, διασκέδασε με την ψυχή της και πέρασε υπέροχα, στο νυχτερινό κέντρο, όπου και εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστροας με την μοναδική Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο τραγουδίστριες, μετά την συμφιλίωσή τους σε παλαιότερο live show του J2US, έχουμε δει πώς έρχονται όλο και πιο κοντά και δε σταματούν να μιλάνε δημόσια η μια για την άλλη.

Το βράδυ της Κυριακής 25 Δεκεμβρίου, ανήμερα των Χριστουγέννων, η Άννα Βίσση, όπως πληροφορηθήκαμε μέσα από τα stories της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, επισκέφθηκε το νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή και οι Μέλισσες και διασκέδασε με την ψυχή της μέχρι και πολύ πολύ αργά το βράδυ, ενώ ετοίμασε και μια υπέροχη έκπληξη για τον θαμώνες του μαγαζιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου και ξεκίνησε να τραγουδάει μερικές από τις επιτυχίες της, τόσο και καινούργιες, όσο και παλαιότερες. Στην παρέα της τραγουδίστριας ήταν η κόρη της, Σοφία Καρβέλα, και ο Γιώργος Αρσενάκος.

H Άννα Βίσση ευχήθηκε χρόνια πολλά στον κόσμο αλλά και στον Χρήστο Μάστορα για την ονομαστική του γιορτή, ερμήνευσε την πρόσφατη επιτυχία της «Αίμα», ενώ στη συνέχεια τραγούδησε με τον Χρήστο την «Αντίστροφη Μέτρηση» και με την Δέσποινα την «Ατμόσφαιρα Ηλεκτρισμένη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stathis (@stathisgtsas)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!