GOSSIP

Σταυρούλα Χρυσαειδή: Η πρώτη ανάρτηση μετά το χωρισμό της

Μόλις τρεις μήνες κράτησε ο γάμος του αθλητή Παναγιώτη Τριβυζά και της πρώην Survivor Σταυρούλα Χρυσαειδή, αφού το ζευγάρι, αν και ήταν μαζί σχεδόν πεντέμιση χρόνια, πρόσφατα επιβεβαίωσε το διαζύγιό του.

Η πρώην παίκτρια του Survivor που λέγεται πως σύντομα θα αναχωρήσει και πάλι για Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο Survivior All Star, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram, μετά την δημοσιοποίηση του χωρισμού τους και ζήτησε από τους ακόλουθούς της να τηρήσουν μια διακριτική στάση.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα σε story στον προσωπικό της λογαριασμό και μέσα από αυτό, τόνισε πως προέχει η ψυχική της υγεία και δεν θέλει να εκθέσει λεπτομέρειες για τον χωρισμό της.

«Αγαπημένοι μου φίλοι σας ευχαριστώ πολύ για τα θερμά σας λόγια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και εσάς που τα λόγια σας δεν ήταν και τόσο θερμά. Ζητώ συγγνώμη που δεν σας έχω απαντήσει, αλλά αυτή την περίοδο προέχει η ψυχική μου υγεία και της οικογένειάς μου. Προσπαθώ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, με σωστό ή λάθος τρόπο, να μην την εκθέτω και να προστατέψω την προσωπική μου ζωή, καθώς οφείλω να σεβαστώ και τις δύο οικογένειες, καθώς και τον άνθρωπο που ήμουν μαζί του 5,5 χρόνια», έγραψε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!