GOSSIP

H Άντζελα Δημητρίου εξομολογείται: «Είμαι έξι χρόνια μόνη μου»

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η Άντζελα Δημητρίου όταν εμφανίστηκε με ένα κίτρινο outfit στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και την ακούσαμε να προχωρά σε μια εξομολόγηση για την προσωπική ζωή της, κάτι που δεν το συνηθίζει.

Η ίδια μίλησε για την τεράστια καριέρα της, τους σταθμούς της ζωής της, τους έρωτες αλλά και για την προσωπική ζωή της.

«Δεν έχω εκθέσει κανέναν σύντροφό μου. Εγώ κοιμάμαι ήσυχη στο μαξιλάρι μου. Κοιμάμαι ήρεμα, δεν έχω τύψεις. Όλοι οι άλλοι που έχουν κάνει κάτι δεν κοιμούνται ήρεμα. Για ό,τι μου έχουν προσάψει λέω ευχαριστώ, δεν έχω κανένα πρόβλημα» ανέφερε αρχικά η Άντζελα Δημητρίου.

«Τώρα είμαι μόνη μου έξι ολόκληρα χρόνια. Τα έχω βρει με τον εαυτό μου, περνάω μια χαρά με την οικογένεια μου. Περιμένω το εγγονάκι μου με το καλό όταν έρθει. Συνεχίζω την καριέρα μου. Δεν θέλω κανέναν, είμαι χορτασμένη. Αν βρεθεί κάποιος άντρας που θα αγαπήσει πρώτα την οικογένεια μου και μετά εμένα, πολύ ευχαρίστως να ανοίξω την καρδιά μου» αποκάλυψε η Άντζελα Δημητρίου.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Παράλληλα ανέβασε στο Instagram πόζες της με το σημερινό outfit που επέλεξε να βάλει στην εκπομπή τη Κατερίνας Καινούργιου και έστειλε τις ακόλουθες ευχές: «Τα Χριστούγεννα φτάνουν και η εορταστική διάθεση "πλημμυρίζει" τη ψυχή μας!!! Καλές γιορτές να έχουμε με υγεία, με τραγούδια και πολλή αγάπη!!! »

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!