GOSSIP

H Ζυγούλη είπε πως λατρεύει να βλέπει τα παιδιά της να κοιμούνται [βίντεο]

Ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο βίντεο μοιράστηκε η Κάτια Ζυγούλη μέσω YouTube και σε αυτό η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, μας έδειξε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού της, αλλά και... περίεργες πόζες των 4 παιδιών που έχει αποκτήσει, την ώρα που κοιμούνται!

Το γνωστό μοντέλο ανέφερε μέσα από το κανάλι της "Katia's Stories" στο Youtube ότι φέτος άφησε τα παιδιά της να στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πόσο της αρέσει να βλέπει τα παιδιά της, την ώρα που κοιμούνται.

«Κάθομαι κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, που φέτος άφησα τα παιδιά να το στολίσουν ολομόναχα. Εγώ μόνο έστησα τον κορμό και έβαλα τα λαμπάκια που είναι το δύσκολο κομμάτι. Όπως βλέπετε είμαστε μια ανάσα από τις γιορτές και οι κούτες παραμένουν εδώ ακόμη γεμάτες.

Με διασκεδάζει να βλέπω τα παιδιά πώς κοιμούνται. Ειδικά ο μικρότερος, ο Απόλλωνας έχει την τάση να κοιμάται με τον πιο περίεργο τρόπο, στα πιο περίεργα μέρη. Είναι η καλύτερη στιγμή να τους τραβήξεις φωτογραφία. Έχω συλλογή με φωτογραφίες!» αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη.

Επίσης μας έδειξε και τα αγαπημένα ζωάκια της οικογένειας Ρουβά!

Δείτε εδώ το βίντεο της Κάτιας

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!