GOSSIP

Ο Παναγιώτης Τριβυζάς επιβεβαίωσε το χωρισμό του με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η παίκτρια του τελευταίου κύκλου του Survivor, που έφτασε μια ανάσα πριν τον τελικό, μετά το ριάλιτι επιβίωσης παντρεύτηκε τον αθλητή Παναγιώτη Τριβυζά, αλλά πρόσφατα η εκπομπή Πρωινό Μας, έκανε λόγο για χωρισμό μετά από μόλις 3 μήνες γάμου. Και τώρα αυτή η δυσάρεστη είδηση επιβεβαιώθηκε.

Ωστόσο μέχρι σήμερα, κανείς από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση που έγινε γνωστή πριν από μερικές ημέρες.

Όμως ο Παναγιώτης Τριβυζάς μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα” παραδέχτηκε πως δέχτηκε πρόταση για να συμμετάσχει και ο ίδιος στο Survivor και παράλληλα δήλωσε πως έχει χωρίσει και δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Δε μπορώ να πω ότι δεν ισχύει ο χωρισμός μου με τη Σταυρούλα από τη στιγμή που έχει γίνει γνωστό στα Μέσα. Δε θέλω να δημοσιοποιείται η προσωπική μου ζωή. Θέλω κι εκεί να υπάρχουν κάποια όρια και αυτά τα όρια να μην ξεπερνιούνται. Σέβομαι όμως τη δουλειά σας γι΄αυτό και απαντάω στις ερωτήσεις σας. Απ΄ όσο ξέρω η Σταυρούλα θα πάει στο Survivor All Star αλλά ο χωρισμός μας δεν έχει να κάνει με αυτό. Όλα καλά, προχωράμε», είπε ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Ο ίδιος είπε πως η Σταυρούλα πιθανά θα συμμετάσχει στο Survivor All Star αλλά αυτό δεν έπαιξε ρόλο στην απόφαση να χωρίσουν

Δείτε εδώ όσα είπε..

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!