GOSSIP

Πρωτογεράκη για Φιλιππίδη: «Δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα»

Η ηθοποιός Βίκυ Πρωτογεράκη, εμφανίστηκε χθες στη δίκη Φιλιππίδη, για να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης, με την ίδια να τονίζει πως δεν την κάλεσε το δικαστήριο αλλά μόνη της θέλησε να υπερασπιστεί το συνάδελφο και φίλο της με τον οποίο γνωρίζεται εδώ και πολλά χρόνια.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έχουν προκαλέσει αρνητικές αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η ηθοποιός πήγε στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης του συναδέλφου της που κατηγορείται και φέρεται να δήλωσε πως: «Το 90% των ανδρών ηθοποιών έχουν δείξει το μόριό τους σε πρόβες».

Όπως ήταν αναμενόμενο, σχολιάστηκε ιδιαίτερα από τους συναδέλφους της, καθώς δεν έδειξε κανέναν σεβασμό στα θύματα του ηθοποιού και φίλου της.

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα», η Βίκυ Πρωτογεράκη ανέφερε πως δεν έκανε κάποια τέτοια δήλωση, όμως εξήγησε πως όταν πήγε στη δίκη, αντιλήφθηκε πως δεν υπήρξε κανένας βιασμός ή απόπειρα.


«Τον γνωρίζω 30 χρόνια τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ήταν ένας άνθρωπος δοτικός. Από όσα άκουσα στη δίκη, φάνηκε ότι οι παθούσες είχαν άλλη σχέση μαζί του. Στην πραγματικότητα, δεν υπήρξε ούτε βιασμός, ούτε απόπειρα», είπε χαρακτηριστικά.

Σημείωσε μάλιστα, πως: «Αν οι παθούσες περίμεναν κάτι που δεν μπορούσε να τους το δώσει και για αυτόν τον λόγο, είχαν ενδώσει και δεν τους άρεσε, το αποτέλεσμα ήταν να γίνει όλο αυτό».

Αναφορικά με τις δηλώσεις της, η ηθοποιός εξήγησε τι ακριβώς είπε ενώπιον του δικαστηρίου. «Έχει παρερμηνευτεί και αλλοιωθεί η κατάθεσή μου. Εγώ είπα ότι υπάρχει μια ελευθεριότητα στο θέατρο και ένα φιλί ή μια χειρονομία μπορεί να παρεξηγηθεί και να ποινικοποιηθεί. Ήμουν έτοιμη να καταθέσω μηνύσεις σήμερα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε πως ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν παρών θα μιλήσει κι εκείνος δημόσια επί του θέματος.

Τέλος, για τον Πασχάλη Τσαρούχα, ο οποίος βρισκόταν στη δίκη και επιβεβαίωσε ότι η Βίκυ Πρωτογεράκη έκανε τις αρχικές της δηλώσεις, τις οποίες και χαρακτήρισε «χυδαίες», είπε: «Αν είχα πει αυτό που λένε ότι είπα, θα ήταν χυδαία, όπως είπε ο Πασχάλης Τσαρούχας, αλλά δεν έχει ειπωθεί ποτέ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!