GOSSIP

Η Έλενα Γαλύφα έκανε στη Φαίη Σκορδά μια σπάνια αναφορά στον σύζυγό της

Η fashion blogger και influencer, Έλενα Γαλύφα,  που φέτος την είδαμε στις auditions του GNTM, αν και είναι ένα πολύ γνώριμο πρόσωπο η ίδια φροντίζει να μην γνωρίζουν πολλοί, πολλά πράγματα για την προσωπική ζωή της, αλλά σήμερα εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωινό Μας και συνομίλησε με τη Φαίη Σκορδά για όλα, ακόμα και για το σύζυγό της!

Αρχικά, η Έλενα Γαλύφα περιέγραψε στις δυσκολίες που υπάρχουν στον χώρο των social media όσον αφορά στις επαγγελματικές συνεργασίες: «Υπάρχουν δυσκολίες και στον χώρο του Instagram γιατί όλα έχουν να κάνουν με δουλειές. Υπάρχουν κλίκες, στα πρακτορεία χρησιμοποιούν τους δικούς τους ανθρώπους. Μου έρχονται διάφορα περιστατικά στο μυαλό μου αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει ήττα για κανέναν. Δηλαδή και κάτι να χάσεις, θα σου έρθει κάτι άλλο, ίσως αυτή να μην ήταν η στιγμή σου. Δεν πρέπει να θεωρεί κάποιος ότι μειώθηκε ή ότι ηττήθηκε από κάποιον άλλον».

Η ίδια εξομολογήθηκε πως κάνει ψυχανάλυση τα τελευταία χρόνια και έχει βοηθηθεί πολύ: «Κάνω ψυχανάλυση τουλάχιστον τρία χρόνια και με έχει βοηθήσει πολύ. Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής μας είναι η δική μας σκιά».

Αναφερόμενη στην προσωπική ζωή της, η Έλενα Γαλύφα είπε: «O σύζυγός μου είναι ναυτικός. Ετοιμάζεται τώρα να φύγει… Υπάρχει σεβασμός σε αυτή τη σχέση που μετρά σχεδόν 20 χρόνια. Αν το πιστεύεις, δεν έχουμε βρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον τόσα χρόνια. Ποτέ. Έχουμε μαλώσει αλλά δεν έχουμε βριστεί ποτέ».

Δείτε εδώ ένα απόσπασμα από τα΄όσα είπε

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!