GOSSIP

Ο Αγγελόπουλος ξεκαθαρίζει πως δεν θα πάει στο Survivor All Star [βίντεο]

Καθώς λίγες μέρες μόνο απομένουν μέχρι την τηλεοπτική πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Survivor All Star, συνεχίζει να είναι αμφίβολο το αν θα συμμετάσχει σε αυτό ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο γνωστός Ντάνος που νίκησε στον πρώτο κύκλο.

Αμφιβολίες όμως για το ποιοι τελικά θα είναι οι παίκτες που θα συμμετάσχουν, υπάρχουν ακόμα και μετά την προβολή των δύο πρώτων τρέιλερ που αποκάλυψαν τα ονόματα 11 παικτών.


Και αυτό γιατί σήμερα στην εκπομπή Πρωινό Μας της Φαίης Σκορδά,  δημοσιογράφος αποκάλυψε πως μόνο τέσσερις παίκτες έχουν υπογράψει το τελικό συμβόλαιο για το Survivor All Star, το οποίο αποτελείται από 34 σελίδες. Όπως είπε η Κατερίνα Νινιού, τρεις γυναίκες και ένας άνδρας έχουν επισφραγίσει τη συμμετοχή τους στο παιχνίδι με την υπογραφή τους και αυτοί είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η Κατερίνα Δαλάκα και ο Σάκης Κατσούλης.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα υπογραφούν τα υπόλοιπα συμβόλαια, μιας και υπάρχουν περιπτώσεις που υπέγραψαν ενώ βρισκόντουσαν στο αεροδρόμιο για τον Άγιο Δομίνικο.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και εμφανίστηκε εκνευρισμένος με τα όσα ακούγονται περί συμμετοχής του στο Survivor All Star αλλά και με τα τρέιλερ που κυκλοφορούν

«Ένα τρέιλερ από ένα παιχνίδι στο οποίο συμμετείχα προφανώς μπορεί να με έχει μέσα αλλά όλα αυτά έτσι όπως προβάλλονται και στο τρέιλερ με κάνουν να φαίνομαι ότι θα συμμετέχω στο Survivor All Star ως παίκτης. Εμένα όταν μου προτάθηκε πριν από δύο μήνες να μπω ως παίκτης ήταν ξεκάθαρο το «όχι» μου. Από εκεί και πέρα, τελευταία βλέπω ότι πέρασα μέχρι και από εξετάσεις. Δεν έχω ιδέα και δεν θα συμμετέχω στο Survivor. Δεν γίνεται και δεν θέλω, για μένα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους πάνε και στην παραγωγή», είπε στο «Πρωινό» και στον Γρηγόρη Μπάκα και συνέχισε: «Δεν θέλω να αφήνουν να εννοηθεί ότι θα πάω».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!