GOSSIP

Χώρισε η Σταυρούλα του Survivor μετά από μόλις τρεις μήνες γάμου

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, ήταν μια παίκτρια του τελευταίου κύκλου του Survivor, που ξεχώρισε με τις επιδόσεις της αλλά και με την κόντρα της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και μετά το φινάλε του Survivor, έκανε το γάμο της με τον γνωστό αθλητή Παναγιώτη Τριβυζά, με τον οποίο ήταν ζευγάρι πολύ καιρό. Αλλά τώρα μάθαμε πως χώρισε.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι, παντρεύτηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και μάλιστα καλεσμένοι στο γάμο ήταν αρκετοί πρώην Survivors.


Σήμερα όμως στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, μάθαμε πως το ζευγάρι χωρίζει και μάλιστα πως ο χωρισμός έγινε λίγο πριν τη φημολογούμενη επιστροφή της Σταυρούλας στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star

«Είχε τα γενέθλιά της και απουσίαζε ο σύζυγός της. Δυστυχώς έμαθα ότι δεν είναι μόνο ένας καβγάς και έχει φύγει και από το σπίτι η Σταυρούλα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Το ζευγάρι είχε αποκαλύψει πως θα παντρευτεί πριν την συμμετοχή της Σταυρούλας στο ριάλιτι επιβίωσης, με τον σύντροφό της να έχει αναλάβει όλες τις ετοιμασίες του γάμου όσο εκείνη ήταν στον Αγιο Δομίνικο. «Είμαστε μαζί πέντε χρόνια και πριν φύγει για το παιχνίδι είχαμε προγραμματίσει τον γάμο μας, για να γίνει στις 11 Σεπτεμβρίου. Επειδή μου είπε ότι θέλει να πάει στο παιχνίδι όμως, της είπα ότι θα το αναλάβω εγώ. Εμπιστεύομαι την Σταυρούλα και εκείνη εμένα, αλλά εγώ είμαι πιο ζηλιάρης. Υπάρχει κατανόηση όμως οπότε όλα καλά», είχε δηλώσει ο Παναγιώτης Τριβυζάς.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!