GOSSIP

Η Μαίρη Συνατσάκη μετά τη γέννα έστειλε ένα μήνυμα με ένα βίντεο

Οι Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους, μια υγιέστατη κορούλα και η influencer με μια σειρά από αναρτήσεις στο Instagram θέλησε να μιλήσει για τις πρώτες μέρες στο σπίτι με τη νεογέννητη κορούλα της.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα αρκετά μηνύματα που έλαβε από εγκυμονούσες αλλά και νέες μαμάδες. Αφού ευχαρίστησε για τις ευχές που έλαβε για την κόρη της, μίλησε για τις «baby blues» μέρες μετά τη γέννα, διευκρινίζοντας τις διαφορές από την επιλόχειο κατάθλιψη.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία εντελώς όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα. Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε για την ενημέρωση που είχε κάνει στο περιβάλλον της: «Θέλω να ξέρετε, θέλω να με παρακολουθείτε μετά την εγκυμοσύνη. Είχα πει και στον ψυχολόγο μου μη μου συμβεί καμιά επιλόχειος, που αν συμβεί, θα το αντιμετωπίζαμε δεν με φοβίζει, απλά ήθελα να υπάρχει ένα σχέδιο δράσης. Δεν είναι επιλόχειος τα baby blues», είπε.

«Αν κρατήσει το συναίσθημα αυτό της θλίψης περισσότερο από δύο εβδομάδες, τότε είναι καλό να μιλήσετε με έναν ειδικό ψυχικής υγείας», ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαίρη Συνατσάκη.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!