GOSSIP

H Βίκυ Καγιά σχολίασε πρώτη φορά το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή

Πολλά έχουν γραφτεί για τις σχέσεις που είχαν η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Χατζηπαντελή, ειδικά όταν κάποιοι παρατήρησαν πως το μοντέλο από την Κύπρο, που φέτος συμμετείχε ως κριτής στο GNTM έκανε unfollow στην παρουσιάστρια.

Η ίδια η Βίκυ Καγιά, σε νέα συνέντευξη που παραχώρησε λίγες μέρες πριν τον τελικό του φετινού κύκλου του GNTM που θα γίνει στις 23/12,  μίλησε για όλα στον Νίκο Γεωργιάδη και το περιοδικό ΟΚ! και μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την είσοδο της Σοφίας Χατζηπαντελή στον φετινό κύκλο του GNTM ως guest κριτής, ενώ απάντησε σε όσους την κατηγορούν ότι την έδιωξε μετά τις οντισιόν.

Παράλληλα η Βίκυ Καγιά πήρε θέση και για το unfollow της Σοφίας Χατζηπαντελή μετά το τέλος τον γυρισμάτων του ριάλιτι μόδας

Και η Σοφία Χατζηπαντελή ξεχώρισε φέτος.

Τα πήγε πάρα πολύ καλά. Επέμεινα πολύ για τη Σοφία.

Άρα δεν την έδιωξες εσύ μετά τις οντισιόν, όπως σε κατηγόρησαν.

Αυτό είναι αστείο. Εγώ έδωσα μάχη για να έρθει. Της είχα κάνει πριν από έναν χρόνο μια συνέντευξη στο πλαίσιο του Marie Claire Power Trip, που ήταν αφιερωμένο στο diversity. Εκεί της είπα ότι θα ήταν πολύ καλή στην τηλεόραση. Από τότε κρατήσαμε επαφή, την ξανασυνάντησα στο Λονδίνο και το Παρίσι και έτσι πήρα την booker της, ήρθε για δοκιμαστικό και την πήραν. Το κανάλι αποφάσισε να είναι μόνο στις οντισιόν και να επιστρέψει ξανά προς το τέλος.

Γιατί σε έκανε unfollow μετά το τελευταίο γύρισμα;

Πρέπει να ρωτήσεις την ίδια. Εγώ την ακολουθώ ακόμη στο Instagram.

Δεν έγινε κάτι δηλαδή μεταξύ σας;

Απολύτως τίποτα, μαζί ήμασταν στη Ρώμη πριν από έναν μήνα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!