GOSSIP

Η Κολέτσα απαντά για τις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Βασάλο [βίντεο]

Η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα που συμμετείχε στο Asia Express όπου αναδείχτηκαν νικητές οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Fipster, με νέες δηλώσεις της στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον πρώην παίκτη του Survivor.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην εμπειρία της στο Asia Express: «Πέρασα πολύ ωραία, ήταν μία από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έζησα στη ζωή μου και με άλλαξε σαν άνθρωπο. Ήμουν αλλιώς πριν το καλοκαίρι και αλλιώς τώρα».

Στη συνέχεια μίλησε για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Πραγματικά δεν πιστεύω πως πίστεψε κάποιος τις φήμες για ειδύλλιο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο Βασάλος είναι πολύ ωραίος άντρας και ενδεχομένως λόγω της κατάστασης που συμβαίνει τώρα στην προσωπική του ζωή, αλλά και λόγω του ότι εγώ είμαι μόνη, ίσως γι’ αυτό συνέβη όλο αυτό. Είναι πολύ καλά παιδιά ο Βασάλος και ο Fipster», είπε.

Η Χριστίνα Κολέτσα τόνισε πως της έχουν χρεώσει πολλές σχέσεις που δεν ίσχυαν, ενώ για δύο χρόνια υπήρχε ένας άνθρωπος στη ζωή της, όμως η σχέση τους ήταν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Περισσότερο ανταγωνιστικοί στο τραγούδι είναι οι άντρες, όχι οι γυναίκες. Μου έχουν χαμηλώσει μικρόφωνο και με έχουν κακοφωτήσει», είπε για τις αντιεπαγγελματικές συμπεριφορές που έχει βιώσει.

Όπως δήλωσε η ίδια, την φλερτάρουν στο Instagram και μάλιστα είχε προκύψει και σχέση από διαδικτυακή γνωριμία.

«Δεν είναι πρωταρχικός μου στόχος η δημιουργία οικογένειας. Θέλω να βρω έναν άνθρωπο, να δεθώ και να είμαστε μαζί», είπε.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!