GOSSIP

Η Καλομοίρα αποκάλυψε πως έκλαψε επειδή δεν ξαναπήγε στη Eurovision

Φέτος η Καλομοίρα ήθελε πολύ να εκπροσωπήσει για δεύτερη φορά την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, όπου κάποτε είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία με το Secret Combination, αλλά η πρότασή της δεν κατατέθηκε ποτέ στη αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ και η ίδια σε νέα συνέντευξή της στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά παραδέχτηκε δημόσια για πρώτη φορά το πόσο πολύ στεναχωρέθηκε για αυτή την εξέλιξη και κυρίως για την αιτία που υπέβαλε την πρότασή της.

Η Καλομοίρα, μιλώντας στο Πρωινό μας και τον Αρτ, σημείωσε πως ο λόγος που δεν την είδαμε δεύτερη φορά στην Eurovision είναι ότι ουσιαστικά την απέρριψαν λόγω ηλικίας. Μάλιστα, όπως ανέφερε, τότε είχε κλάψει γι’ αυτό τον λόγο…

«Κάτι μέσα μου είπε ότι δεν είναι η στιγμή και κλαίγοντας είπα όχι. Έκλαψα, δεν ντρέπομαι να το πω. Έκλαιγα. Δεν έδωσα το κομμάτι και μάλλον ήταν η τελευταία μου ευκαιρία. Όταν βάζουν την ηλικία νομίζω είναι παλιά σκέψη. Η Τζένιφερ Λόπεζ ήταν 50 χρονών όταν τραγούδησε για το Super Bowl», είπε η Καλομοίρα.

«Όταν μου το λένε με άλλο τρόπο… Αυτό νομίζεις; Οι γυναίκες μέσα μας έχουμε πολλή φωτιά», τόνισε η Καλομοίρα.

Η ίδια βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, από τις ΗΠΑ όπου ζει μόνιμα εδώ και χρόνια καθώς συμμετέχει στο Madwalk, ενώ στη νέα συνέντευξή της αναφέρθηκε και στο Fame Story και είπε με ποιους πρώην συμπαίκτες της έχει κρατήσει επαφές.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!