GOSSIP

Δημοσίευμα έκανε... spoiler αποκαλύπτοντας τις 3 φιναλίστ του GNTM [εικόνες]

Λίγες μόνο ημέρες απομένουν για τον τελικό του GNTM και ένα δημοσίευμα έσπευσε να αποκαλύψει ποιες διαγωνιζόμενες θα φτάσουν στην τελική τριάδα, διεκδικώντας το έπαθλο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα και με το gossip-tv.gr το spoiler το έκανε η εφημερίδα Espresso η οποία δημοσιεύει όλα τα στοιχεία για τον τελικό.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, για τη νίκη θα παλέψουν το φαβορί Αλεξία Τράικο, η plus size Μαρίτα Καθιτζιώτη από την Κύπρο και η Βικτώρια Μυροφορίδου.

Να θυμίσουμε πως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το ριάλιτι μοντέλων, προγραμματίζεται να ρίξει αυλαία την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου.

Δύο 24ωρα πριν απ’ τα Χριστούγεννα και πιο αργά από κάθε άλλη χρονιά, το φορμάτ θα ολοκληρώσει την πορεία του και θα ανανεώσει το ραντεβού του για την επόμενη σεζόν, για τον Οκτώβριο του 2023.

Μία κοπέλα θα κερδίσει τον πολυπόθητο τίτλο, χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης για οποιαδήποτε ειδικότητα επιλέξει, ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ, ετήσιο συμβόλαιο με γνωστή εταιρεία καλλυντικών και ένα αυτοκίνητο.

Αλεξία

Μαρίτα

Βικτώρια

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!