GOSSIP

Survivor All Star: Πέρασε από ιατρικά τεστ o Γιώργος Αγγελόπουλος

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να γίνει η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Survivor All Star και συγκεκριμένα από 8 Ιανουαρίου 2023 οι τηλεθεατές θα απολάσυουν ξανά στις οθόνες τους το ριάλιτι επιβίωσης το οποίο επιστρέφει δυναμικά.

Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι πρώην παίκτες θα επιστρέψουν στον Άγιο Δομίνικο, αν και η συμμετοχή κάποιων προσώπων είναι μάλλον βέβαιη.


Αυτό όμως που έχει προκαλέσει πολλές εικασίες είναι το αν θα επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης που τον έκανε διάσημο, ο διαβόητος Ντάνος!

Η εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπαοδήμου και συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας το Σάββατο 10/12 αποκάλυψε με ρεπορτάζ του ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος αν και αρνείται πεισματικά ότι θα λάβει μέρος στον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης φαίνεται πως έχει δώσει τα χέρια του με την παραγωγή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε ο Ντάνος επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική διαφορετική από αυτή που επισκέφτηκαν οι υπόλοιποι παίκτες που πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και έκανε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!