GOSSIP

Ο Παππάς στρέφει τα πυρά του κατά του Μαυρικίου και δίνει εξηγήσεις

Το μοντέλο και ηθοποιός Αλέξης Παππάς απάντησε με πολύ αιχμηρό τρόπο στα όσα του καταλόγισε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή του.

Θυμίζουμε πως ο Μαυρικίου εμφανίστηκε χθες Πέμπτη στην εκπομπή της Καινούργιου και έστρεψε τα πυρά του κατά του Παππά χαρακτηρίζοντας αδικαιολόγητη την απόφαση του Παππά να αποχωρήσει από μια παράσταση στο θέατρο λίγο πριν την πρεμιέρα.

Ο ηθοποιός θέλησε να απαντήσει στον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στην παράσταση και να ξεκαθαρίσει τους λόγους που αποχώρησε.

«Με έκπληξη πληροφορήθηκα τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου τις οποίες τις θεωρώ ατυχείς και λυπάμαι γι’ αυτές. Θα ήθελα να ενημερώσω το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τον Μαυρίκιο πως η λέξη “συμφωνία” συνοδεύεται από κάποιο συμβόλαιο. Εγώ δεν υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο και κατά συνέπεια ποτέ δεν συμφώνησα για συνεργασία στη θεατρική παράσταση “Το κλουβί με τις τρελές”. Ήμασταν σε συνομιλίες και μόνο. Επίσης ποτέ δεν φοβήθηκα ότι δεν θα τα καταφέρω, πιστεύω στον εαυτό μου και πιστεύω πώς οποιαδήποτε πρόκληση μου έχει δοθεί μέχρι σήμερα, έχω ανταποκριθεί επαρκέστατα. Ο λόγος για τον οποίο τελικώς δε συμμετείχα στην τιμητική κατά τ’ άλλα για εμένα πρόταση συνεργασίας, είναι το γεγονός ότι οι 20 ημέρες για τις πρόβες δεν είναι επαρκείς για να επιτευχθεί το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να αναφέρω ότι ποτέ δεν έκανα καμία ανάρτηση στα social media σχετικά με το θέμα όπως λέει ο Μαυρίκιος. Τα όσα λέει μου φαίνονται περισσότερο ως μία προσπάθεια να τραβήξει τα βλέμματα παρά να πει την αλήθεια αφού ενημέρωσα αυτόν που έπρεπε, τον μοναδικό αρμόδιο κ. Πλατάκη, ο οποίος είναι ο παραγωγός και όχι τον αναρμόδιο ηθοποιό κ. Μαυρίκιο Μαυρικίου. Εκτός αν είναι όντως παραγωγός (όπως την τελευταία φορά που ανέβασε στο ίδιο θέατρο με τον Λάκη Γαβαλά το ίδιο έργο) αλλά δεν το έχει πει μέχρι τώρα. Ακόμη όμως και σε αυτήν την περίπτωση, δε σημαίνει πως δεν έχω το δικαίωμα να αρνηθώ μια επαγγελματική πρόταση. Εύχομαι καλή επιτυχία», έγραψε ο Αλέξης Παππάς.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στις πρόβες του θιάσου και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου απάντησε με τον τρόπο του στον Αλέξη Παππά.


«Με έχει μπερδέψει ο Αλέξης Παππάς. 18 άτομα παίζουμε κι έχετε κολλήσει εκεί σε ένα όνομα. Στην ανάγνωση ήρθε, τον θέλαμε όλοι, συμφωνία έκανε, χέρια έδωσε, αλλά τελικά έφυγε», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ενώ αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Παράσχος θα πάρει τον ρόλο.

Δείτε εδλω τα σχετικά βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!