GOSSIP

Η Καινούργιου είπε πως οι Βασάλος - Βαλαβάνη δεν έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλο

Όλα δείχνουν πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το ζευγάρι που βρήκε τον έρωτα στον Άγιο Δομίνικο, στον πρώτο κύκλο του Survivor, θα επιστρέψουν στο νησί όπου ερωτεύτηκαν για το Survivor All Star, αλλά αυτή την φορά δεν θα είναι ζευγάρι.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά, αποκάλυψε πως το ζευγάρι έχει χωρίσει αλλά συνεχίζει να μοιράζεται την ίδια στέγη.

Μάλιστα, όλα δείχνουν πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει προχωρήσει τη ζωή της και έχει βρει τον έρωτα στον Γρηγόρη Μόργκαν τον οποίο είχαμε γνωρίσει λίγα χρόνια πριν μέσα από τη συμμετοχή του στο Nomads.

Το συγκεκριμένο θέμα προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με την παρουσιάστρια να κάνει το δικό της σχόλιο για το ζευγάρι λέγοντας πως πιστεύει ότι έχουν χωρίσει αλλά ακόμα τρέφει συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.

«Αγαπιόντουσαν πραγματικά τα παιδιά. Να πω τι πιστεύω εγώ; Εγώ πιστεύω ότι έχουν χωρίσει γιατί είναι και οι δυο πολύ αξιοπρεπείς. Και απ΄ ότι ξέρω, γιατί μου το χε πει και ο Κωνσταντίνος – όχι ότι έχουν χωρίσει – ότι είχαν μπει στη διαδικασία να γνωριστούν οι οικογένειες και σέβεται ο ένας την οικογένεια του άλλου και υπάρχει εκτίμηση. Έχουν χωρίσει. Μπορεί ο καθένας να έχει κάνει κάποια βήματα στη ζωή του. Δεν είμαι σίγουρη ότι έχουν ξεπεράσει ο ένας τον άλλον. Θα δείξει» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!