GOSSIP

Η Ανθή Σαλακούδη δέχτηκε πρόταση για Survivor All Star αλλά δεν θα πάει

Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor Ανθή Σαλαγκούδη, ετοιμάζεται για την τηλεοπτική πρεμιέρα της καθώς τα Σαββατοκύριακα θα παρουσιάζει από το κανάλι Action 24 μια ενημερωτική εκπομπή, αλλά δε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις της παραδέχτηκε πως της έκαναν πρόταση για το Survivor All Star.

Τις σχετικές δηλώσεις τις έκανε στον Άρτ και στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας, με τη Φαίη Σκορδά, να παραδέχεται πως η Ανθή, ήταν η παίκτρια του Survivor με την οποία... ταυτίζονταν!

«Θέλει πολύ φαντασία για να σκεφτώ τον εαυτό μου στο All Star Survivor. Ξεχώρισα για όλους τους λάθος λόγους. Ισχύει ότι δεν ήμουν καλή αγωνιστικά. Μου έγινε κρούση για να πάω, αλλά δεν το σκέφτηκα και δεν υπήρχε τότε καν πρόταση για την εκπομπή. Τους είπα ότι έχουν πάρα πολύ χιούμορ. Νομίζω ότι μία φορά ήταν αρκετή και αυτός ο κύκλος έκλεισε για μένα», ανέφερε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όσο για το ποιους παίκτες θα υποστηρίξει φέτος, η Ανθή Σαλαγκούδη απαντά: «Στο Survivor θα υποστηρίξω αυτόν που θα είναι καλός άνθρωπος» δήλωσε η Ανθή.

Δείτε εδώ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!