GOSSIP

Δείτε ποια πρώην Survivor λέγεται πως έχει κλέψει την καρδιά του "Ντάνου"

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο διάσημος "Ντάνος" που κατέκτησε τη νίκη στον πρώτο κύκλο του Survivor, έχει προκαλέσει μεγάλο ντόρο τις τελευταίες ημέρες καθώς κανείς τελικά δεν ξέρει με βεβαιότητα αν ο ίδιος θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star. Παράλληλα όμως φουντώνουν και οι φήμες πως είναι ερωτευμένος και μάλιστα με μια επίσης πρώην παίκτρια του Survivor.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time, στα πηγαδάκια λέγεται πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι σε σχέση με την επίσης πρώην παίκτρια του Survivor, Δήμητρα Βαμβακούση. Η ίδια έχει γεννηθεί το 1995, έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και μοντέλο.

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου νικήτρια αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα.

Τις φήμες ενισχύει το γεγονός πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος πρόσφατα, σε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική του ζωή, είχε παραδεχτεί ότι είναι ερωτευμένος.

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», είχε πει χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως και στην εκπομπή Πρωινό Μας, με τη Φαίη Σκορδά ακούσαμε πρόσφατα συνεργάτη της να λέει πως πιθανά θα συμμετέχει στο Survivor All Star μια πρώην παίκτρια που λέγεται πως έχει έρθει πολύ κοντά με το Γιώργο Αγγελόπουλο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!