GOSSIP

Η Μαρία Κορινθίου γράφει για την ακύρωση της θεατρικής παράστασής της

Η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου που πλέον εδώ και λίγο καιρό, έχει αναλάβει και το ρόλο παρουσιάστριας πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, πρόσφατα ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής πως θα ανέβαλε τη θεατρική παράστασή της και την Τρίτη 6/12 με ένα μακροσκελές κείμενο εξήγησε γιατί πήρε αυτή την απόφαση.

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου στο Instagram

«Το JORDAN μου, η Σίρλευ μου…..κομμάτι μου. Ένα έργο σπουδαίο, μοναδικό και υπερβολικά δύσκολο και απαιτητικό. Κάθε φορά στην σκηνή, όταν “ενώνομαι” με την Σίρλευ, όταν η ψυχή μου αγγίζει την ψυχή της Σίρλευ, αφήνω τα κομμάτια μου, με πόνο, με κόπο…γίνομαι χίλια κομμάτια ……και κάθε φορά μετά την παράσταση προσπαθώ να τα ξανακολλήσω αυτά τα κομμάτια, να επαναφέρω την ψυχή μου στο σώμα μου, που απλόχερα προσφέρω, και προσπαθώ να επανέλθω στο δικό μου κέντρο, στη Μαρία.

Δυστυχώς αυτή η παράσταση είναι τόσο σκληρή, όσο σκληρή μπορεί να γίνει όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα και εκεί όμως να επιμένω να μην δίνω σημασία στα σωματικά “σημάδια”.

Έπιασα κόκκινο και φυσικά το σώμα διαμαρτυρήθηκε εντόνως. “Άκουγα”, αισθανόμουν, αλλά ήλπιζα ότι όλα καλά είναι. Εντέλει το σώμα αποφάσισε, άσχετα αν η ψυχή μου είναι “εκεί”…….τραβάω χειρόφρενο λοιπόν, αφήνω την λατρεμένη μου Σιρλείτσα να ξεκουραστεί….μαζί και εγώ.

Όσοι έχουν δει την παράσταση απλά ξέρουν….

Σας λατρεύω και επιφυλάσσομαι, για την Σίρλευ, για τον Τζόρτναν, για εσάς…….

“Φως, αυτό είναι φως Τζόρνταν, φως, δεν είναι όμορφο; Πάει να πει πως ο Θεός σου χαμογελάει Τζόρτναν!», έγραψε στη λεζάντα η Μαρία Κορινθίου.

Δείτε την ανάρτησή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!