GOSSIP

Η Έφη Σαρρή λέει πως θέλει στην κηδεία της να γίνει πάρτι [βίντεο]

Μια... μακάβρια συζήτηση είχε με τη Φωτεινή Ψυχίδου η γνωστή τραγουδίστρια Έφη Σαρρή και σε αυτή περιέγραψε ακριβώς πως θα ήθελε να είναι η κηδεία της.

Η Έφη Σαρρή, παραδέχτηκε, μεταξύ άλλων, πως θα ήθελε να γίνει ξανά 15 χρονών και πως δεν πιστεύει ούτε στις προηγούμενες ζωές, ούτε στη ζωή μετά το θάνατο.
Στην πορεία περιέγραψε το πως θα ήθελε να είναι η κηδεία της.

«Στην κηδεία μου θέλω να γίνει ένα τεράστιο πάρτι. Εκεί μόλις με χώσουν μέσα, θέλω μετά εκεί να χορέψει ο κόσμος πολύ, να τραγουδήσει τα τραγούδια μου αποκλειστικά. Το «Γυμνός μες στην Ελλάδα» πρώτο βέβαια, το «Τι είχαμε, τι χάσαμε» και άλλα» δηλώνει η Έφη Σαρρή.

«Το φέρετρό μου θέλω να το κρατάνε άντρες γυαλιστεροί με ωραία πόδια, ωραία μπράτσα, να φοράνε… ή να μη φοράνε» προσθέτει με χιούμορ.

Υπάρχει κάποιος θάνατος που να τη σημάδεψε και σε ποιο πρόσωπο θα έριχνε… πόρτα από την κηδεία της; «Με σημάδεψε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον. Βλέπω κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση και λέω ότι του μοιάζουν. Στην κηδεία μου θα έριχνα πόρτα σε μία Ελληνίδα τραγουδίστρια που μοιάζει με τον Μάικλ Τζάκσον» απαντά χαριτολογώντας η Έφη Σαρρή.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!