GOSSIP

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε πως θα μπορούσε να είχε γιο 48 ετών

Ο διάσημος σχεδιαστής στο παρελθόν έχει αναφερθεί στο γάμο που έκανε όταν ήταν νέος και τώρα σε νέα συνέντευξή του είπε πως η πρώην σύζυγός του είχε μείνει έγκυος.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο για τη σεξουαλική του ταυτότητα, κάνοντας αναφορά στο γάμο που είχε κάνει παλιότερα και το παιδί που έχασε η τότε σύντροφός του.

Ουσιαστικά δεν έχεις μιλήσει ανοιχτά για την σεξουαλική σου ταυτότητα αλλά δεν την έχεις κρύψει κιόλας.

Χαίρομαι που δεν πρέπει να βάζο ταμπόν ή σερβιέτες μια φορά τον μήνα, παρόλο που μερικές φορές αισθάνομαι θηλυκό. Στρίβω το μουστάκι μου και όπου χρειάζεται αντιμετωπίζω τα πράγματα αντρικά, χωρίς να φτύνω έξω από το παράθυρο του Datsun και κάθε 2 λέξεις να λέω αυτή με τα 3 «Α» -μ#λ*κ&ς- γιατί πολύ απλά 3 «Α» έχει και το επίθετό μου: Γαβαλάς. Έχω ερωτευτεί άντρες που με έχουν απορρίψει και έχω αφοσιωθεί σε γυναίκα με τόσο ερωτισμό που δεν μπόρεσα να αγγίξω παραπάνω από το φιλικό της στοιχείο.

Θα ήθελες να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Έχω υπάρξει με τρεις πάρα πολύ έντονες, μεγάλες σχέσεις στη ζωή μου. Ήμουν παντρεμένος με μια Σουηδή μοντέλο. Τη γνώρισα στο Πορτοφίνο της Ιταλίας όπου βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα ως χορευτής. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από δύο χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Θα μου χάριζε έναν γιο, που τώρα θα ήταν 48 ετών, αλλά απέβαλε στον 5ο μήνα. Σήμερα με αυτό που ζούμε, αν δεν είσαι ειλικρινής με πράγματα και καταστάσεις, δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κοιμάμαι σταδιακά με κάποιον που μου αρέσει, αρκεί να έχει ωραίες πιτζάμες.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!