GOSSIP

Αντώνης Ρέμος: «Τον πατέρα Αντώνιο τον ξέρω λίγο αλλά έχω την καλύτερη άποψη»

Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες ένα από τα θέματα τα οποία έθιξε είναι η υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου».

Ο τραγουδιστής υποστήριξε πως ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα και προέτρεψε να μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα, καθώς η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική οδό. Ο ίδιος ανέφερε πως έχει την καλύτερη άποψη για τον πατέρα Αντώνιο και δεν μπορεί να πιστέψει όσα έχουν βγει στη δημοσιότητα.

Οι δηλώσεις του τραγουδιστή: «Τυγχάνει να είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην Κιβωτό. Φοβάμαι ότι ίσως να υπάρχει μια υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει. Ίσως να προτρέχουμε λίγο. Ίσως να υπάρχουν στοιχεία και ενδείξεις αλλά από τη στιγμή που και αυτή η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης και έχει μπει σε μια διαδικασία διαλεύκανσης, ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγει και μετά να σταυρώσουμε κάποιους ανθρώπους, οι οποίοι τα τελευταία 25 χρόνια έχουν δώσει τη ζωή τους για να προστατεύουν τα παιδιά»

Όσον αφορά τον πατέρα Αντώνιο, ο τραγουδιστής είπε: «Τον πατέρα Αντώνιο τον ξέρω λίγο αλλά έχω την καλύτερη άποψη και επειδή ήμουν από τους πρώτους που συνέβαλαν τότε με τηλεμαραθώνιο στην ΕΡΤ για να αγοράσουν στον Κολωνό το μεγάλο κτήριο, δεν θέλω να το πιστέψω, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είμαι επιφυλακτικός σε όλα αυτά που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Ίσως και εσείς οι δημοσιογράφοι ρίχνετε μερικές φορές λάδι στη φωτιά γιατί βολεύει αλλά ας περιμένουμε λίγο».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!