GOSSIP

Η Μελίνα Νικολαϊδου και ο νέος της σύντροφος

Η Μελίνα Νικολαΐδη πλέον διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, ωστόσο η καρδιά της χτυπά δυνατά πίσω στην Ελλάδα για τον σύντροφο της.Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που έχει καταφέρει να κλέψει την καρδιά τησ Μελίνας. 

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους έγινε όταν η Μελίνα Νικολαΐδη πήγε στο γήπεδο για να δει τον αγαπημένο της και δημοσιεύσε ένα story στο instagram απαθανατίζοντάς τον κατά την διάρκεια του αγώνα.

Σύμφωνα με πληρωοφορίες της εκπομπής «Πρωινό», πρόκειται για τον γοητευτικό 34χρονο επιχειρηματία, ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στα νότια προάστια καθώς και προσωπικός γυμναστής της Δέσποινας Βανδής. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης παράλληλα παίζει και βόλεϊ στην ομάδα της ΑΕΚ.

Η Μελίνα Νικολαΐδη πρόσφατα επέστρεψε για λίγο στην Ελλάδα, όπου και πέρασε ξέγνοιαστες στιγμές με τους γονείς της αλλά και τον της σύντροφο.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για τη σχέση του με την Μελίνα να δημοσιεύει στο instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο πιάνοντας σφιχτά το χέρι του καλού της, με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη να αναδημοσιεύει την ανάρτηση αποκαλύπτοντας έτσι για πρώτη φορά πως είναι σε σχέση με την όμορφη κόρη της Δέσποινας Βανδή.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!