GOSSIP

Η Κατσαφάδου είχε δωρίσει και ένα μεγάλο χρηματικό ποσό στην Κιβωτό

Καθώς συνεχίζεται ο σάλος που έχουν προκαλέσει οι καταγγελίες και οι αποκαλύψεις για την Κιβωτό του Κόσμου, πρόσφατα έγινε γνωστόπως η επιχειρηματίας Δήμητρα Κατσαφάδου, η οποία είχε ξεκινήσει τη διαδικασία για να μεταβιβάσει το σπίτι της στην «Κιβωτό του Κόσμου», “πάγωσε” τη διαδικασία. Και σήμερα μάθαμε πως εκτός από το σπίτι που σκόπευε να κάνει δωρεά, έχει ήδη προσφέρει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό ως δωρεά στη συγκεκριμένη ΜΚΟ του πάτερ Αντωνίου.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης μίλησε το πρωί της Τετάρτης 30/11 στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ανέφερε ότι εχθές βρέθηκε στο γραφείο της, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πόσο στενοχωρημένη είναι με όλο αυτό που συμβαίνει. Παράλληλα, αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έχει δώσει η επιχειρηματίας σε δωρεές.

«Χθες το απόγευμα συναντήθηκα με τη Δήμητρα Κατσαφάδου στο γραφείο της. Ήταν πάρα πολύ στενοχωρημένη με την ιστορία με την “Κιβωτό του Κόσμου”. Μου είπε ότι με το που έσκασε όλο αυτό με τον πατέρα Αντώνιο, ήταν έτοιμη να υπογράψει ένα συμβόλαιο όπου θα μεταβίβαζε μία βίλα στην “Κιβωτό του Κόσμου”, όπου θα είχε μέσα και εκκλησία.

Σοκαρίστηκε, είχαν φτάσει στις τελικές υπογραφές γιατί το να μεταβιβάσεις ένα σπίτι δεν είναι τόσο απλό. Είναι ακόμα σοκαρισμένη με όλο αυτό που έχει γίνει και βέβαια δεν πρόλαβε να το μεταβιβάσει ευτυχώς.

Όλα αυτά τα χρόνια, όπως μου είπε, είχε δώσει 100.000 ευρώ σε δωρεές. Από το δικό της λογαριασμό είχε δώσει 100.000 ευρώ στην “Κιβωτό του Κόσμου”. Το λέω γιατί το συζήτησα μαζί της. Πιστεύει ότι όσον αφορά στο θέμα του πατρός Αντωνίου ότι δεν έχει κάνει κάτι», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!