GOSSIP

Η Μελέτη αφηγήθηκε το bullying που βίωσε η κορούλα της σε παιδική χαρά

Μια προσωπική ιστορία που συνέβη πρόσφατα αφηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης 30/11 η παρουσιάστρια Ελεωνόρα Μελέτη στην εκπομπή της, καθώς η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει πως και η τετράχρονη κορούλα της έχει πέσει θύμα bullying.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός Δανάη Λουκάκη είπε σε συνέντευξή της: 

«Βίωσα bullying επειδή ερχόμουν από την Αθήνα. Πέρασα άθλια και το κουβαλούσα για πάρα πολλά χρόνια. Με τραμπούκιζαν φοβερά, μου έκαναν τη ζωή μαύρη. Μου πετούσαν τα πράγματα από τον πρώτο όροφο και επειδή ντρεπόμουν δεν το έλεγα στους γονείς μου. Μέχρι που έφτασε η φάση στο μη περαιτέρω και δεν ήθελα να πάω σχολείο» προσθέτει, ενώ σημειώνει ότι τα άτομα που τότε την τραμπούκιζαν σήμερα της συμπεριφέρονται φυσιολογικά... Έχω φάει χαστούκι χωρίς να φταίω και παραλίγο να φάω και αποβολή από τον γυμνασιάρχη επειδή έφαγα χαστούκι. Ήρθε μία τύπισσα και με χαστούκισε χωρίς λόγο. Εγώ δεν είχα επαφές με αυτήν. Και πάω στον γυμνασιάρχη, την καλεί κι αυτήν και τον θυμάμαι να λέει μία μέρα εσύ και μία μέρα εσύ. Και λέω: εγώ για ποιον λόγο; Ήταν η πρώτη φορά που πήρα τη μητέρα μου» αποκαλύπτει η ηθοποιός.

Με αφορμή τις δηλώσεις της ηθοποιού Δανάης Λουκάκη περί σχολικού εκφοβισμού, περιέγραψε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της εκπομπής της ένα σκηνικό που εκτυλίχθηκε σε παιδική χαρά, με πρωταγωνίστρια την κόρη της και κάποιο άλλο παιδί.

«Τις προάλλες πήγα στην παιδική χαρά και ήρθε ένα παιδάκι και έσπρωξε το παιδί μου. Το έσπρωξε κάτω και του πήρε το παιχνίδι του. Έρχεται η κόρη μου, μού λέει «μαμά, με έσπρωξε», λέω «να πας να πάρεις το παιχνίδι σου», γιατί ξέρετε τα παιδάκια πρέπει να τα βρίσκουν μεταξύ τους» ξεκίνησε την αφήγησή της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Πάει η κόρη μου λοιπόν να πάρει το παιχνίδι της και την ξανασπρώχνει. Εκείνη τη στιγμή δεν άντεξα, δεν πήγα να τα βάλω όμως με το παιδί. Αλλά πάω στη μαμά και λέω «το παιδάκι σας έχει σπρώξει δύο φορές το δικό μου παιδί και του ‘χει πάρει δύο φορές το παιχνίδι χωρίς να θέλει. Δεν θα του πείτε κάτι; Τι να κάνουμε; μου λέει, παιδάκια είναι«.

«Κατάλαβες; Άρα το παιδάκι που πάει στο σχολείο και πετάει τα πράγματα από το μπαλκόνι και σφαλιαρίζει χωρίς λόγο το οποιοδήποτε άλλο παιδί έχει μια μαμά που, ενώ το έχει δει, δεν το έχει προβλέψει και δεν το έχει επιβλέψει. Αυτό. Από ‘κει ξεκινάμε. Και το σχολείο δε μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε σπίτι ούτε να επιδεικνύει πώς θα είναι καθένας γονιός» σχολίασε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!