GOSSIP

Η Φιλίνη μίλησε ξανά για την μεγάλη διαμάχη που είχε με την Μπάρμπα

Οι δυο διάσημες ηθοποιοί, πριν από λίγα χρόνια είχαν μια πολύ μεγάλη κόντρα που κόντεψε να φτάσει στα δικαστήρια και τώρα, αρκετό καιρό μετά, η Ελένη Φιλίνη σε συνέντευξή της αναφέρθηκε και πάλι στη Βάνα Μπάρμπα.

Συγκεκριμένα η Φιλίνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη  στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά.

Μέσα σε όλα, είπε και τα ακόλουθα:

Μετά τη δικαστική διαμάχη που είχατε με τη Βάνα Μπάρμπα μιλήσατε ξανά;

Δεν υπήρχε λόγος να μιλήσουμε ξανά. Ζήτησε δημόσια συγγνώμη, απέσυρα τη μήνυση και τελείωσε το θέμα. Ο Θεός και η ψυχή της. Δεν ξέρεις ο καθένας τι έχει μέσα του και τι κουβαλάει. Δεν ασχολήθηκα ποτέ με κανέναν άνθρωπο.

Υπήρχουν επιλογές για τις οποίες έχετε μετανιώσει;

Μακάρι να είχα το μυαλό που έχω τώρα στα 20 μου, μπορεί να ήταν τελείως διαφορετικά. Όλοι μας λέμε εκ των υστέρων πως θα μπορούσα να είχα επιλέξει αλλιώς και να ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Το ιστορικό της κόντρας


Ολα ξεκίνησαν το 2018  με το βίντεο που έκανε τότε για την εκπομπή Dot η Βάνα Μπάρμπα.


Σε αυτό, η Βάνα Μπάρμπα, κάνοντας μάλλον black humor, επικαλέστηκε ατυχώς τη σύναδελφό της. «Ποιο είναι το όνομά σας;» ρώτησε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος και η Βάνα απάντησε «Ελένη Φιλίνη». Σε ερώτηση για την ηλικία της, η ηθοποιός αποκρίθηκε: «Τώρα κοντεύω τα 63». Και πρόσθεσε: «Εχω κάνει δυο-τρεις πλαστικές! Οχι botox, ποτέ! Μόνο πλαστικές».


Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος συνέχισε ρωτώντας τη με τι ασχολείται. «Ημουν παλιά σταρ, τώρα έχω γίνει πορνοστάρ» είπε. «Τι κάνετε δηλαδή ακριβώς;» επέμεινε ο παρουσιαστής, με τη Βάνα Μπάρμπα να απαντάει: «Ε, ό,τι κάνουν οι πορνοστάρ! Εκδίδουν τον εαυτό τους, τι άλλο;». Στην επόμενη ερώτηση «Ποιο είναι το χειρότερο σχόλιο που σας έχουν κάνει;» η απάντηση ήταν εξίσου ειρωνική: «Οτι είμαι πολύ καλός άνθρωπος». Ενώ στο αντίστροφο ερώτημα η ηθοποιός είπε: «Το καλύτερο σχόλιο που μου έχουν κάνει είναι ότι είμαι σκύλα».


Η Ελένη Φιλίνη είδε το βίντεο, έγινε έξαλλη και κινήθηκε νομικά εναντίον της συναδέλφου της, αλλά και των συντελεστών της εκπομπής. Η Βάνα Μπάρμπα, σε επικοινωνία που είχε μαζί της η εκπομπή «Happy Day», δήλωσε άγνοια για την παρεξήγηση και με απολογητικό ύφος πρόσθεσε: «Ισως να πειράχτηκε η κυρία Φιλίνη από κάτι που είπα εγώ χιουμοριστικά. Τα παιδιά της εκπομπής βάζουν στο τέλος και λέμε κάποιες σαχλαμαρίτσες, αστεία, λίγο χιούμορ... Αφού κι εγώ, μάλιστα, λίγο τραβηγμένα ομολογώ, έλεγα σαχλαμάρες... Βέβαια, όταν χρησιμοποίησα το όνομα της Ελένης Φιλίνη, το έκανα με όλο τον σεβασμό. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη αν έχει ενοχληθεί. Δεν είχα καμία πρόθεση. Πάντα χρησιμοποιώ ακόμα και σε καλές συζητήσεις το όνομα της κυρίας Φιλίνη, με ήθος. Τη θαυμάζω για την ομορφιά της και το ήθος της στον χώρο και το ταλέντο της» είπε
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!