GOSSIP

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατρόπουλος έπειτα από επιπλοκές παλαιότερης επέμβασης στο πόδι του και μοιραία αναβλήθηκε η θεατρική παράσταση όπου εμφανίζεται.

Οι θεράποντες οι ιατροί έκριναν πως ο ηθοποιός χρειάζεται ξανά χειρουργείο με αποτέλεσμα την προηγούμενη Τετάρτη να εισαχθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο.

Ως εκ τούτου η παράσταση «Άσπρο πάτο» στην οποία πρωταγωνιστεί αναβλήθηκε με τον συνάδελφό του, Νίκο Ορφανό να ενημερώνει το κοινό για την κατάσταση του ηθοποιού:

«Εδώ και κάμποσες ημέρες πολλοί φίλοι με ρωτούν γιατί δεν είναι ανοιχτή η πλατφόρμα κρατήσεων για την παράστασή μας στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος είναι ότι ο αγαπημένος μας Μιχάλης Ιατρόπουλος, που ερμηνεύει μοναδικά το γυμναστή Τόμυ, εισήχθη εκτάκτως την προηγούμενη Τετάρτη στο νοσοκομείο για επέμβαση στο πόδι του, κατόπιν επιπλοκών παλαιότερης επέμβασης. Βρίσκεται σε ανάρρωση και μόλις δυναμώσει, οι παραστάσεις μας θα συνεχιστούν και ο Μιχάλης μας θα επιστρέψει δυνατότερος και δριμύτερος. Όσοι πρόλαβαν και μας είδαν, τον απόλαυσαν σε μια από τις ερμηνείες της ζωής του και όλοι μας είμαστε δίπλα του και περιμένουμε να τον υποδεχτούμε ξανά στη σκηνή.

Μόλις ξεκινήσουν οι παραστάσεις μας θα ενημερώσω αμέσως όλους τους φίλους και όλες τις φίλες που θέλουν να μας απολαύσουν να γινόμαστε κάθε βράδυ λιώμα. Μέχρι τότε…λίγη υπομονή. Το θέατρο είναι θέαμα ζωντανό και συμβαίνουν αυτά, αλλά πάνω από όλα βρίσκονται πάντα οι άνθρωποι και οι συνάδελφοί μας και η υγεία τους.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και μείνετε συντονισμένοι!».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!