GOSSIP

Η Καίτη Γαρμπή με ένα tweet διαψεύδει πως έχει χρέη στην εφορία

Μέσα από τα social media θέλησε η Καίτη Γαρμπή να τοποθετηθεί για το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος που κάνει λόγο για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύριο ευρώ.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Παναγιώτη Τσιμπούκη, «η προσφυγή της Καίτης Γαρμπή στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό».

Έτσι, τη νύχτα της Κυριακής, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να τοποθετηθεί δημοσίως μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter διαψεύδοντας κατηγορηματικά όσα γράφονται για εκείνη, ενώ παράλληλα άφησε να εννοηθεί πως αν χρειαστεί θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων διασπείρουν τέτοιες φήμες. 

«Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγνώμη από οσους έγραψαν ψέμματα και συκοφαντιες για μένα σήμερα. Ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγες και εξώδικα και θα είναι κρίμα» σημείωσε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή στη δημοσίευση της, δείχνοντας πως δεν χάνει το χιούμορ της, αφού θυμήθηκε και πάλι μια θρυλική ατάκα από τη σειρά Ντόλτσε Βίτα.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!