GOSSIP

O Σοϊλέδης μίλησε για το θάνατο του μπαμπά του και την Αντωνά και συγκινεί

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής και φιναλίστ του φετινού Survivor βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Κυριακής 27/11 στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην μεγάλη απώλεια του πατέρα του που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει.

«Ήταν το μεγαλύτερο σοκ που έχω περάσει μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Ήταν κάτι που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και ούτε νομίζω ότι το έχω ξεπεράσει εντελώς. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος, γιατί είχαμε χάσει και τον αδελφό μου έξι μήνες πριν», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Και συνέχισε: «Ουσιαστικά την ημέρα που σφράγισε η μεταγραφή μου χάνω τον αδελφό μου και την ημέρα που βάζω το πρώτο μου γκολ με την Στεάουα, το ίδιο βράδυ χάνω τον πατέρα μου».

Ο Άρης Σοϊλέδης δήλωσε πως ο πατέρας του έδωσε μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο:

«Με πονάει που δεν θα είναι στον γάμο μου, που δεν θα δει τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Πάντα είχα στο μυαλό μου να με δει να παίζω σε μεγάλες ομάδες, να μεγαλώσουμε μαζί. Και επειδή αυτό δεν θα συμβεί, κάθε φορά που θα τον νιώθω σαν απώλεια θα με πονάει».

Παράλληλα μίλησε για την πρώτη γνωριμία με την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνή η οποία δεν ευδοκίμησε και ήρθαν κοντά ύστερα από τέσσερα ολόκληρα χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Άρης Σοϊλέδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η αρχική μας κουβέντα έγινε μέσω Instagram και μετά καταλάβαμε ότι έχουμε κάποιους κοινούς φίλους. Το πρώτο, πρώτο μήνυμα που της είχα στείλει ήταν το 2014 και δεν μου έχει απαντήσει ποτέ. Ήθελα να πιάσω κουβέντα για να την γνωρίσω. Την είχα δει σε ένα μαγαζί που είχε παίξει τότε μουσική και ως γύπας έστειλα «Γεια σου, τι κάνεις». Μου άρεσε πάρα πολύ και η μουσική που έπαιζε αλλά και σαν γυναίκα. Της έστειλα, λοιπόν, «Γεια σου τι κάνεις; Έπαιζες χθες μουσική στο τάδε μαγαζί» αλλά δεν μου έχει απαντήσει ποτέ».

«Τώρα που το σκέφτομαι μετά από χρόνια λέω πως καλά έκανε και δεν μου απάντησε! Βρισκόταν όμως σε σχέση φυσικά τότε και για αυτό δεν μου απάντησε. Μετά εγώ έκανα άλλη σχέση και μιλήσαμε ξανά το 2018. Κάποια στιγμή της έστειλα ένα μήνυμα στο Instagram, εκεί όμως είχαμε απάντηση, ξεκινήσαμε να μιλάμε, κανονίσαμε και βγήκαμε με κοινούς μας φίλους και έτσι κολλήσαμε και από εκείνη την ημέρα είμαστε αχώριστοι».

«Ήταν όλο πολύ γρήγορο και μάλιστα την πρώτη φορά που βρεθήκαμε από κοντά ήταν και οι γονείς μου» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης στη βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN. «Δέσαμε κατευθείαν! Η χημεία μας, τα θέλω μας, τα πιστεύω μας έδεσαν κατευθείαν. Ο μπαμπάς μου, δε, ήταν όλο καμάρι στο μαγαζί που πήγαμε και την αγάπησε πάρα πολύ. Δηλαδή θυμάμαι πως ο μπαμπάς, ακόμα και στο νοσοκομείο που πηγαίναμε να τον δούμε, δεν της άφηνε το χέρι. Είχε τρελό έρωτα με την Μαρίακ και η Μαρία στεναχωρήθηκε πάρα πολύ όταν τον χάσαμε, δυστυχώς, αλλά η αλήθεια είναι πως δέσαμε πάρα πολύ. Από εκείνη την μέρα και μετά συγκατοικήσαμε. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί και σχεδόν τεσσερισήμισι χρόνια μένουμε μαζί».

Δείτε εδώ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!